Kotelomekkokuntoilua

Viime aikojen kävely/zumba/kahvakuula yhdistelmä ja vähän tarkistetut syömiset tuntuu tepsivän kroppaan. On sellainen mukavan kiinteä olotila. Aika hyvä hetki tuntua siltä, koska ensi viikonloppuna pitäisi olla kotelomekkokunnossa. Tiedossa on nimittäin jokavuotiset “pikkujoulut”, jotka tavallisesti ovat tammikuussa, mutta tänä vuonna ne on vähän luisuneet kauas. :D Mutta se ei tilaisuuden merkitystä vähennä, koska sittenpä tätä on odotettu sitäkin enemmän!

Toivottavasti tänä vuonna ei jää pukupussi kotiin, kun lähdetään miehen kanssa kahdestaan pikkujoulureissuun. Siitä syntyi melkoinen sählinki viime vuonna, kun jonkun 70 km:n jälkeen tajusin mitä unohtui.

Olen muuten sitä mieltä, että nyt kun kahvakuulatreenit on vähän pidentyneet ja kävelylenkit on tarkoitus pitää pitkinä, niin ne palvelee parhaalla mahdollisella tavalla kropan muokkausta. Lisäksi aina aina kävelylenkin päätteeksi hyppään juoksumatolle ja vaikka en juokse pitkästi kerralla, niin kävely + juoksu on yhteensä aikamoista liikuntaa. Kävelylenkeistä merkkaan Heiaheiaan vaan vähintään tunnin reippaat kävelyt. Pitkiä lenkkejä muuten on tiedossa paljon erityisesti huhtikuun parille viimeiselle viikolle. Tajusin eilen illalla, että hitsiläinen, siihenhän tulee mukava treenausloma. Ihan mahtavaa, koska Peurunkapatikka ja kahvakuulakisakin lähestyy.

Mutta, ennen liikuntatapahtumia on sopivana tavoitteena kotelomekko. Ja kylläpä tuli hyvät bileet sopivaan saumaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: