Two hundred situps haasteen aloitustesti

Aloitustesti on nyt suoritettu eli 40 kertaa onnistui ja sitten muuten vatsa vapisi holtittomasti. Taulukko sanoo, että se osuu keskimääräiseen kastiin. Olen tyytyväinen tulokseen.

Tosin nyt kun luin 1. viikon ohjelmaa, niin ihmettelen kovasti, että siinä sanotaan, että jos tuli yli 30 tulokseksi, niin voi hypätä suoraan 3. viikon ohjelmaan. Huh. Ei sentään, kun 1. viikkokin näyttää varsin työläältä.

Jokaiselle viikolle tulee kolmelle päivälle ohjelma, jossa on määrät paljonko tehdään istumaannousuja niin, että aina väleissä huilataan minuutti. Ensimmäisen päivän määrän ovat siis 15, 18, 10, 10 + vielä vähintään 14. Jos en tuosta selviä, niin otan helpomman sarjan käyttöön. Suositus oli, että nyt pitää palautua pari päivää testistä ja koska Zumba on huomenna, niin aloitan varmaan keskiviikkona. Ehkä päivät tulee olemaan siis ke, pe ja su. Takuulla en pysy ohjelmassa, jos en kirjaa tekemisiäni tänne blogiin.

Haasteen sivuilta löytyi muuten vielä sekin, että miten situp on ajateltu tehtäväksi.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Two hundred situps haasteen aloitustesti”

 1. Sanna,Fanni ja Tiiti says:

  jees, mieki kokeilen tätä. Toi viikkoohjelma pitää vaan huolella lukee läpi, ku eka kerralla ei ainakaan menny vielä jakeluun :)

 2. Outi says:

  Juu, minäkin luin useampaan kertaan. :) Mutta periaatteessa kolmena päivänä viikossa tehdään taulukon ilmoittama määrä situppeja.

 3. Sanna, Fanni ja Tiiti says:

  Vatsalihakset tehtynä ja tulos oli tasan 30. Kyllä mulla tuolla läskin alla lihakset vielä on :)

 4. Outi says:

  Bravoo!!! 30 ei ole ollenkaan huono tulos. :)

Leave a Reply

See also: