Lähettämön miehet!

Haastan teidät, nykyisen työpaikkani lähettämön miehet kahvakuulakisaan ennen ensi viikon perjantaita. I can see you eli Tiedän, että näette tämän. ;)

Siispä: Haastan teidät nostamaan minua vastaan 12 kg:n kuulaa vapaalla tyylillä 10 min niin, että kättä saa vaihtaa kerran ja kuula ei saa käydä maassa. Tyyli todellakin on vapaa eli saa puskea ja punnertaa, irvistää, työntää ja vääntää, mutta kuulan on noustava suoralle kädelle kohti korkeuksia. Minä lupaan nostaa työntöinä sääntöjen mukaan.

Järjestän meille 12 kg:n kahvakuulat ja tuomarit laskemaan nostojen lukumäärän ja eiköhän työaikaa voi sen 10 minuuttia väärinkäyttää minun luvallani.

Ai miksi haastan? No, eikö siinä olisi hupaisat läksiäiset?! Ja lupaan, että kuka tahansa muukin työpaikan miehistä ja tietysti myös naisista saa kokeilla. Naisille lupaan luvan käyttää 8 kg:n kuulaa. Jos 12 kg kuulostaa miehiselle miehelle liian kevyeltä, niin tuon varmuuden vuoksi paikalle myös 16 kg:n kuulan.

Tarjoan äärimmäisen mielelläni jokaiselle minua enemmän nostavalle pullakahvit.

ps: Jos porukka haluaa, niin tottakai minä vedän teille taukoliikuntazumbankin! Mutta se edellyttää sitten osallistumista.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Lähettämön miehet!”

 1. Jaanaba says:

  Toivottavasti haaste otetaan vastaan innolla! =D

 2. Outi says:

  Innolla ainakin ne, joita ei ole suoraan haastettu. :D

 3. Saara says:

  Ooh.. loistavaa :)

 4. Outi says:

  Ensi viikon tiistai tai torstai se lopulta toteutuu. :)

Leave a Reply

See also: