Tiukka peppu ja kauniit jalat

Wow, tahtoo juuri sitä. Tämä artikkeli on niin minun makuuni ja itse asiassa juuri siihen kohteeseen, joka on ollut mielessä. Taisin ääneenkin tässä viime viikolla mietiskellä, että miten saisi tehtyä töitä juuri takapuolen sopivan pyöreyden eteen. :D No, tässä artikkeli juuri opastamaan kohti tiukkaa peppua ja kauniita jalkoja.

Hienon vatsan ja vyötärön salaisuudenhan minä olen jo löytänyt aiemmin. ;) Zumban tietenkin! Itse asiassa zumbasin tänään taas zumban flat abs ohjelman ja tajusin miksi zumbatunnit ei enää ota niin kovasti vatsalihaksiin. Koska olen harjoitellut vatsalihaksia jo niin pitkään! No, tietenkin. Minähän olen suorastaan nautiskellut tuosta zumban vatsalihastreenistä ja teen ohjelman sellaisella intensiteetillä, että oksat pois. Kyllähän siitä on pitänytkin tulla tulosta.

Ja siinä muuten taitaa olla eräs salaisuus myös vielä havaittavissa. Olen miettinyt, miksi vyötärön mittakaan ei ole enää oikein pienentynyt, vaikka näen peilistä edelleenkin edistymistä. No se on sen takia, että vatsalihakset eivät ole pienentyneet. Näin nyt ainakin voisin pähkäillä. Ehkä onkin aika jättää se ihana zumba flat abs ohjelma joksikin aikaa rauhaan ja keskittyä johonkin muuhun. Mitenkähän minä maltan?!

Ihan pakko etsiä tähän zumba salsaa. Se on ehkä se taikasana, millä maltan jättää flat abs ohjelman. Rakastan salsaa!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Tiukka peppu ja kauniit jalat”

  1. Tiia says:

    Mä kyllä suosittelen jatkamaan sitä Flat Absiakin jos vaan siitä tykkäät! Ei vatsalihakset nimittäin nyt niiiin nopeasti kasva tai etenkään niiden ei pitäis vatsaa mitenkään suurentaa. :D Tai siis alkuvaiheessa lihakset varmasti kasvavat nopeammin kuin sitten jatkossa, jolloin vaaditaan jo enemmän lihastenkasvuun ja siihen että kehittyy, kun se vanha on muodostunut jo ns. rutiiniksi. Mä sanoisin kyllä että jatka vaan sen tekemistä, mutta jos on pakko niin tee vaikka harvemmin tai jotain. :D Vatsalihakset ovat aina hyvästä ja ihan jo lihastasapainon sun muiden juttujen kannalta suosittelen tekemään. Tai no okei, kyllähän Zumbassa toki ilman tota flat absiakin sitä vatsatreeniä tulee, se on pakko myöntää. :D

  2. Outi says:

    Kyllä minä tosiaan ainakin harvennan ja monipuolistan systeemejä. Liikaa olen jämähtänyt siihen flat abseihin ja parempi on säilyttää se hinku siihen ohjelmaan. :) No, perusteluja jos jonkin laisia, mutta tiedän kyllä, että nyt pitäisi keksiä jotain selkälihaksiinkin enemmän käyvää systeemiä.

Leave a Reply

See also: