Virkkasin punaisen huivin

Tämä on niin ihana ja helppo ja nopea. Kiitos Eve vinkistä! En voisi enää elää ilman tätä, vaikka vasta äsken sain valmiiksi. Eikä tämän tekemiseen mennyt edes puolta tuntia. :)

Jestas, nythän minä olen myös käsityö bloggaaja. :D

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Virkkasin punaisen huivin”

  1. Sanna,Fanni ja Tiiti says:

    Vau! Sulla näyttää energiaa löytyvän vaikka mihin! Miten toi on tehty?? Mäkin tässä yks ilta tuumailin miehelle et pitäskö alkaa tekee käsitöitä niin ei kädet kokoajan telkkarin äärellä hakis jotain syötävää… :)

  2. Outi says:

    Se on tehty novitan pompulalangasta ja ihan vaan ketjusilmukoita tehden. Äärimmäisen helppo ja ihana. Istuin poikien kaverina olohuoneessa Simpsonien ajan ja tekaisin huivin alusta loppuun. Meni aivan liian nopeasti! Juuri nyt on tuo huivi kaulassa ja varmaan on joka päivä lopun viikkoa. :)

Leave a Reply

See also: