Zumbaa kotioloissa

Kotizumbailu on nyt pienessä kriisissä, kun päätin jättää zumba flat abs ohjelman hetkeksi sivuun. Basics on pelkkää askelten opettelua, joten se myös on sivussa. Jäljelle jäävät 20-Minute Express, Sculp@Tone, Cardio Party ja Fitness LIVE!

Minä en oikein pitänyt tuosta Sculp@Tone ohjelmasta, Cardio Party on ok ja Fitness Live! on hauska. Ne kaikki ovat kuitenkin noin 50 minuuttisia eli aika pitkiä kotosalla tehtäviksi. Sellainen puoli tuntia irtoaa melkein illassa kuin illassa ja 15 minuuttia nyt ainakin. Jäljelle jää siis 20 -Minute Express, joka on ihan ok, mutta tuskin sitä kovin montaa kertaa peräkkäin viitsii tehdä. Flat abs on ollut siinä mielessä erinomainen, että vaikka olen tehnyt sen monta kertaa, niin aina vaan on hinku vatsaliikkeiden pariin. :)

Yksi vaihtoehto voisi olla tehdä omia youtube ohjelmia tänne blogiin eli keräisin peräkkäin ne youtubesta löytyvät pätkät, jotka sitten zumbaan putkeen. Ehkä ei hullumpi idea. Sitä täytyy kokeilla tänä iltana. Tärkeintä on, että pääsee zumbaamaan! Ja vaihtelu on iso osa zumban hauskuutta.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumbaa kotioloissa”

  1. Pinkki Pingu says:

    Hih, onnistuit! :) Esitin toiveen Elixia-keskukselleni, että zumba alkaisi myös meillä. En ole lainkaan vakuuttunut siitä, että toive toteutuu tai että laji olisi minua varten sillä en omaa lainkaan tanssissa vaadittavaa rytmitajua, mutta hehkutuksesi vuoksi olen vakuuttunut siitä, että haluan kokeilla. :)

  2. Outi says:

    Hyvä minä. Mutta on se tosiaan niin mahtava liikuntalaji. :)

Leave a Reply

See also: