Tehokas youtube zumbaus 30 min

Youtubessa lähdin liikkeelle hakusanoilla: Zumba Salsa. Aina kun edellinen  zumba kappale loppui, niin seuraava alkoi. Erityisen loistava osuma oli tämä Zumba routine to Ojos Asi by Shakira.

Kerta kaikkiaan onnistunut kokeilu, vaikka uusia zumba rutiineja ei noin vain täysin osaakaan. Aivan totaalinen hiki päällä ja nyt suihkuun. Tulipa hyvä olo!

Täytyy muuten ottaa selvää, että saako PS3 youtubeen tehtyä soittolistaa. Sillä tavalla saisi supertehozumbatunnin. Tietokoneella se tietysti onnistuu ja suosittelen!

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Tehokas youtube zumbaus 30 min”

 1. Siis voi apua… Kai tuo video on jo oikeasti kehittyneille, ei kai ne aloittelevien tunnit sisällä noin vaikeita liikkeitä?!

 2. Keiju says:

  Jee, Shakira on Zumba-suosikki. Täälläkin ekasta Alphaville-konsertista Tallinnassa on nyt 11 vuotta. Kaikki ja tavallaan mikään ei ole muuttunut… Sikainfluenssa karmii, mutta rokotetta tuskin otan. Vampyyrimaisen hauskaa pre-Halloweenia!

 3. Outi says:

  Pingu, ei tarvitse säikähtää tuota videota, koska zumba tunnilla näytetään liikkeet etukäteen ja opetellaan ne yhdessä. Se on aivan eri meininkiä kuin tuollainen hieno video. Vähän vastaavalla säikäytin yhden ihmisen ennen ensimmäistä zumbausta, mutta hänkin piti zumbasta heti ensi tunti kokemuksesta lähtien. :)

  Nyt kun zumbaa on harrastanut kaksi kokonaista kuukautta(!), niin homma alkaa onnistua jo niin, että tosiaan katsoo videolta ja tekee samalla itse. Se on muuten jännä, miten ihan uusikin kappale/ohjelma alkaa aika nopeasti upota selkäytimeen nyt, kun silloin alussa tilanne oli ihan toinen.

  Onkos muuten tosiaan Halloween jo ihan melkein tässä!? Hups. Joutuu viikonloppuna vissiin keksimään jotain hirviömäistä pojille popsittavaksi jne.

Leave a Reply

See also: