Tahdon nähdä viitosen

5, ajatella miten kaunis numero se on. On, on, uskokaa pois. Ja ajatelkaa, jos sen saisi yhdistettyä laskevaan numerosarjaan eli olisi 65. Todella kaunista!

Tänään on torstai, kiirepäivä ja huomenna on perjantai, zumbatuntipäivä. Tahdon tehdä näinä kahtena päivänä kaikkeni sen eteen, että näkisin lauantaina aamulla luvun 65,x kg. Kuinkahan kauan sitten olen sen edellisen kerran nähnyt? Suoraan sanoen ei ole aavistustakaan. Mutta nyt olisi pieniä mahdollisuuksia ja jos sitä lukua ei näy lauantaina, niin seuraavan viikon aikana varmasti. Onpa mahtava kutina vatsassa silkasta odotuksesta.

Eilen illalla paistoin lättyjä. Pojat halusivat. Minäkin söin niitä viisi. Ihan kauhean rikollista, mutta ei se maata kaatanut. Tarkistin asian aamulla puntarilla, vaikka jossain vähän taisin luvata, että yrittäisin pysyä poissa puntarilta. :D Ei minua mikään pidä puntarista erossa, paitsi totaalinen painonnousumasennus, silloin kun sitä tapahtuu.

Ulkona muuten paistaa aurinko. Kevyttä päivää kaikille! :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Tahdon nähdä viitosen”

 1. Harriet says:

  Heips Outi!
  Bongasin vasta blogisi ja taisin jäädä koukkuun noihin lantion pyörityksiin zumban muodossa! Todella edullinen ja loistava keksintö tehdä zumbatreenejä kotona youtuben avulla! Ei jostain syystä olisi tullut mieleeni…? Toisaalta zumba itsessään on myös minulle täysin uusi tuttavuus, että ei auta kuin kokeilla. Hauskalta se näyttää!! Ja humppakahvat varmasti tykkää!

  -Harriet :)
  http://www.spinningharriet.blogspot.com

 2. Outi says:

  Heippa Harriet. Eihän youtube kunnon zumbatunnille vertailussa pärjää, mutta se on hauska tapa kokeilla uutta ja elää zumbatuntienkin välissä zumbaillen. :) Jos ei tunnille pääse, niin aika hyvä tapa opetella perusaskeleet ym. on niiden dvd systeemien avulla. Sen jälkeen onnistuu hyvin youtube systeemilläkin zumbaus.

  Jollain zumba dvd:llä sanotaan ihanasti. Bye, bye love handles. :D Sitä se zumba tekee!

 3. Sanna,Fanni ja Tiiti says:

  Oikein aurinkoista ja kevyttä päivää sinullekin! Minäkin näin tänä aamun puntarista uuden pienemmän luvun, mut silti niin kauheeeeeesti masentaa toi järkyttävän suuri luku! Puuh! Viikonloppuna minäkin alan kotona zumbaamaan kun vihdoin saan sen dvd:n! :) Tänä iltana poltan kotona kaloreita imurin ja mopin varressa ja sen jälkeen maalailen marsipaanikoristetta (en syö!). Nyt lounaalle syömään porkkanaraastetta ja kanafilettä :P

 4. Outi says:

  Kauheaa vääntämistähän tämä on hilata numeroita alaspäin, mutta kyllä ne siitä. Minä olen nyt päässyt ihan masentavimpien lukujen alapuolelle, mutta että osaa olla vielä kaukainen ajatus päästä normaalipainoon. Siihenhän on vielä 18 voipaketillista matkaa! Miten voi olla niin kaukana? *pyörittelee päätään epäuskoisena* Mutta tärkeintä on nähdä niitä uusia lukemia. Jokainen on kohti parempaa!

 5. Teea says:

  Kyllä mua ottaa päähän se, etten huomenna pääse zumbaamaan =( Mut voi olla et meen sit lauantaina…vielä ei osaa sanoa varmaan…Tänään kuitenkin cirquitiin ja huomenna aamulla heti hiukset saavat uuden muodon ja värin ja mitä muuta, siitä ei ole aavistustakaan =)

 6. Outi says:

  Saapa nähdä ehdinkö itsekään zumbaamaan. Alkaa vaikuttaa aivan epätoivoiselta huomisen aikataulu… Lauantaina kun ei ole kaupat auki, niin töiden jälkeen pitäisi kaupassakäyminenkin ehtiä hoitamaan ja mielellään kaupungissä. En tajua miten ehdin taas kaikkeen.

Leave a Reply

See also: