Lääkettä kriisille ja hiirelle

Blogiin kirjoittamisella on uskomaton teho. Jos myönnän “ääneen”, että hitsi vieköön, kun nyt lankean sokerin houkutukseen, niin sen jälkeen sitä automaattisesti ottaa itseään niskasta kiinni. Siispä suunta on nyt parempaan ja sain lisää voimia kiertää sokeria kauempaa. Hyvä, hyvä!

Toinen asia on se tempauskriisi. Siihenkin auttoi kovasti ääneen toteaminen, koska oikeasti jäin miettimään mistä kaikista se syntyi. Se juontaa juurensa jo pidemmältä siitä, miten jalat vähensi toimintaansa ja toisaalta muutaman viikon taakse, kun kerroinkin miten ensimmäistä kertaa treenaus meni ihan plörinäksi. Lisäksi siihen kakkuun kuuluu uudet kisakuulat. Kyllä minä tempauksen edelleen osaan ja ehkä se äkkiseltään jonkun mielestä olisi eilen illalla hyvältä näyttänytkin, mutta kyllä sen itse tuntee miten moni asia on vähän pielessä ja yhteensä siis paljon pielessä. Toisaalta minä tiedän, että jos nyt saan vääristymät pois, niin kyllä minä sen 10 minuuttia 12 kg:n kuulalla ensi kuussa tempaan. En sano, että se menee kevyesti, mutta ehkäpä ei kovin huonostikaan.

Oma ymmärtäminen on yksi asia, mutta tärkeämpi on se, että minä junailen itseni tänään Helsinkiin ja luotan 100% varmasti siihen, sen junailun jälkeen saan tempauksen taas tuntumaan hyvältä. Kukka, ei mitään paineita, mutta sun valmennettavillasi on melkoinen usko siihen, että taikalääkkeitä löytyy mihin vaan kahvakuulavaivaan. ;)

Mutta ennen junailua aamulenkille, kotihommien paiskintaa ja eiköhän se pääsiäinen tästä hyvin lähde liikkeelle!

ps: Hei ajatelkaas. Ensi viikolla alkaa Kilometrikisakuu!

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Lääkettä kriisille ja hiirelle”

 1. Laura says:

  Saivartelija täältä kommentoi, että eikös se ala vasta 10.5. eli vasta parin viikon päästä? No, samapa tuo, otetaan ennakkostartti. Minäkin lupaan laittaa pääsiäisenä sen pyörän tikkiin!

 2. Outi says:

  Ensi viikolla alkaa siis se kuu, jossa Kilometrikisakin alkaa. :D Minä täällä ennakkokihelmöin, kun olen koko viikon ajellut jo normaalia useammin, vaikkakin pieniä pätkiä.

 3. prefecta says:

  Olipa kiva tavata Outi, toivottavasti kotimatka meni hyvin!
  Ei siinä sun tempauksessa mitään pahaa häikkää sit ollutkaan, mutta omassa mielessä ne ongelmat aina tuppaa suurenemaan. Tästä on taas sit hyvä jatkaa ja Haapajärvellä täräytät kunnon lukemat tauluun :D

 4. Outi says:

  Oli tosiaan kiva tavata!
  Saa nähdä täräytyksestä, mutta kyllä ne hurjasti paremmat lukemat tulee olemaan kuin Hyvinkäällä. :)
  Olin tosi tyytyvänen siihen miltä eilen tuntui – tempauskin. Yläasennossa käsi vielä meinasi muljahtaa huonosti varsinkin vasemmalla, mutta muuten palaset kyllä loksahteli kohdalleen niin että sen kolahtelun melkein kuuli ääneen!

 5. Julia says:

  Hei Outi onko tämä zumba lapsille joka on torstaisin merikaarron koululla ja paljonko se maksaa?? :)

 6. Outi says:

  Merikaarron zumba loppui itse asiassa kaksi viikkoa sitten ja sehän ei maksanut juuri mitään, kun kyse oli opiston zumbasta. Ja kyse ei ollut siis zumbatomicista (vain lapsille) vaan mukana oli kaiken ikäisiä. Kesän zumbat on mietinnässä ja maanantaina viimeistään pitäisi keksiä, että miten tästä eteenpäin. :)

Leave a Reply

See also: