Lisää konkretiaa tavoitteeseen ja saavutettuun

Nyt tarvitaan lisää apuvälineitä kevennykseen, joten suuntasinpa matkani ticker factoryn suuntaan. Minulta on kadonnut tuntuma siihen, että miten paljon tähän mennessä eli kesäkuun alusta lähtien on jo tapahtunut ja sen takia on pakko muistuttaa. Vaikka eteneminen on hidasta yksittäisiä viikkoja lukuunottamatta, niin pitkässä juoksussa (tai siis tanssissa) tulosta on tullut. Kyllähän tuo on hienoa katsottavaa.


Ennemmin en olisi ehkä uskaltanutkaan laittaa näkyviin, että tavoitteeni on 16 kilon pudotus. Se on niin suuri luku, että pyörryttää ajatellakin. Jos tavoittelee jotain liian suurta, niin se jää hyvin todennäköisesti saavuttamatta. Sen takia minä tavoittelen tällä hetkellä vain muutaman sadan gramman suuren kynnyksen ylitystä sinne viitosen puolelle ja suljen silmäni tuolta 16 kilolta, jonka oikeasti haluaisin jo muuttaa vähän isommaksikin tavoitteeksi, mutta sillä pääsen juuri normaalipainon ylärajalle. :)

Itse asiassa viime viikolla tajusin omassa työssäni, että on pakko saada jotenkin kuvana näkyviin se, mitä pitkällä aikavälillä on saatu muutosta aikaan. Asiat unohtuu ja menettää merkityksensä! Mutta kun keksii, miten sen kaiken näyttää kuvana, niin joutuu itsekin tunnustamaan, että muutos on melkoinen. Kiitos siis ticker factoryn, nyt voin taas olla miettimättä viimeistä kuukautta ja näen, että missä olisin, jos en olisi mihinkään kesäkuun alussa ryhtynyt. Lyhyessä ihmisessä tuo muutos on todella suuri.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Lisää konkretiaa tavoitteeseen ja saavutettuun”

  1. Sanna, Fanni ja Tiiti says:

    Mä mietin tollasen tickerin laittamista facebookkiin, mut en sit kehannukkaan… Hmm… paljonkohan mun BMI on pudonnut keventymisen myötä, en oo aatellukkaan… Mutta mutta… Tänä iltana mäkin ZUMBAAN :)

  2. Outi says:

    Onhan se minusta nolottavaa, että olen päässyt noin paljon “ylikuntoon” ;) eli selvällä suomenkielellä ylipainoiseksi ja näytän sen nyt julkisesti. Toisaalta, minun on aivan pakko tunnustaa tosiasiat itselleni ja tässä vaiheessa minun on tunnustettava ne tosiaan julkisesti. Se on lähes ainoa tapa, millä saan nyt homman hanskaan.

    Olen heikko ihminen ja tarvitsen tässä tapauksessa lisää nöyryyttä ja pakkoa. Pakko tulee suoraan siitä, että en pysty enää millään hyssyttelemään asiaa. Minun on pakko päästä normaalipainoon.

    Pakko on siellä taustalla, mutta onhan tämä hauskaakin. Nyt kun on saanut liikunnasta hauskuutta irti ja joutunut koukkuun ja syömistenkin suhteen olen koukussa, niin painon pudottamisesta on tullut positiivista. Vain sen positiivisuuden ansiosta kestän hieman julkista nöyryytistäkin. :)

Leave a Reply

See also: