Vaaleanpunainen kahvakuulatreeni

Aivan uskomattoman upea ulkoilukeli ollut koko päivän. Aamulla kävin jo kokeilemassa uusia Asicsin juoksukenkiä, mutta nyt illalla oli kahvakuulatreenin vuoro. Monestakin syystä päätin tehdä sen tänään kevyesti vaaleanpunaisella. :) Suurimmat vaaleanpunaisuuden syyt on kyllä tekniikkaongelmissa, mitä olen viimeaikoina koittanut kampata.

Videopätkät on nyt ihan leikkelemättömiä pitkiä, mutta niitähän ei tarvitse sen kummemmin katsoa. :) Ensimmäisenä se murheenkryyni eli tempaus 6 min yhdellä kädenvaihdolla ja vaaleanpunainen on siis 8 kg.

8 min OAJ:n kohdalla melkein vaihdoin siniseen, mutta päätin sitten, että jatkukoon vaaleanpunaisuus. Hassusti jalkapohjat väsyi, mutta niin on muuten käynyt ennenkin.

Ja vielä 6 min LC nautiskellen ihan hyvällä vauhdilla ilman rpm:n seurantaa.

En minä noihin lopettanut, kun jäljellä oli vielä heilautussarjat, jotka tein 12 kg:lla ja tempasimpa sitten loppuun vielä 10+10 sillä sinisellä. Keltainen oli tältä päivältä kielletty.

Kyllä vaan siirryin tästä kerrasta treenaamaan puutarhaan. Onhan se aika mainio paikka heilua lintujen laulaessa!

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Vaaleanpunainen kahvakuulatreeni”

 1. Potkupami says:

  Kiitos näistä. Missä on heilautusvideo? Se olisi kiinnostavaa nähdä.

 2. Outi says:

  Heilautukset on tosiaan ohjelmassa aina noiden jälkeen ja ne jätän kuvaamatta, mutta voisin seuraavasta kerrasta tehdä poikkeuksen ja ottaa ne videolle. :)

 3. Zi says:

  Kiva katsoa kuulailua, varsinkin liikkeiden eroja! Laji taitaa vaatia sitkeyttä -jaksaisinkohan ilman oheisvirikkeitä itse tehdä noita sarjoja noin pitkään? Harhaileeko sinulla ajatukset vai lasketko liikkeitä?

  Aurinkoinen sää on houkutellut ulos. Pääsiäisvieraiden lähdettyä oli paneuduttava puutarhan kimppuun, vaikka olisi tehnyt mieli juoksemaan. Taisi uudet tossukuvasi saada ajatuksen liikkeelle.

 4. Outi says:

  Zi, tuo on nyt yksi yksittäinen treenikerta ja tosiaan oli mukana 8 minuutinkin yhtämittaiset toistot. Näyttää kieltämättä aika toistavalta, mutta seuraan siinä koko ajan toistonopeutta ja tekniikkaa, joten yllättävän hyvin siihen on koukuttunut. Laskuri vielä siinä edessä näyttää koska on kädenvaihto jne. :) Jos ajatukset lähtee lentelemään taivaalle, niin sitten ei enää suju yhtä hyvin eli keskityttävä on.

  Minä en laske liikkeitä, kun teen harjoitukset minuuttimääräisinä. Laskuissa menisi aina sekaisin ja kahvakuulatreenaus toimii paremmin aikaa seuraten.

  Olin muuten minäkin tänään ja eilen puutarhan kimpussa. Hitsi kuinka ihanaa siellä on puuhata taas näin kevällä. Ihan parasta!

 5. Zi says:

  Kiitos tarkentavasta kuvauksesta. Laji kiinnostaa; tuo aikalaskuri olisi minulle tarpeen ehdottomasti – muuten joutuisin jatkuvasti aloittamaan laskemisen uudestaan ykkösestä ;)

 6. Outi says:

  Minä menen sekaisin jo parinkymmenen toiston laskemisesta. :D

Leave a Reply

See also: