Uudet juoksukengät!

Tässä ne nyt ovat. :) Näillä kengillä luulisi tänä vuonna hujahtavan aika monta kilometria.

Kuinka ollakaan, minähän olen jo jonkin aikaa pallotellut, että mitkä kengät hommaisin. Lauantaina pyörähdimme kaupassa matkalla pääsiäiskokkoilemaan ja CM:n lauantain tarjouksena oli -30% kaikista merkkiurheilukengistä. Ei paha! Ja kun oli jo aika hyvin hahmotettuna, että mitkä kengät olisivat ne oikeat, niin muutamista vaihtoehdoista oli helppo valita.

Enpä arvannutkaan, että pääsiäinen tipauttaisi syliini tällaiset kesäkumppanit. :)

Kuinkahan kauan mahtaa uusien kenkien “sisäänajossa” mennä? Mielessä on tietysti Peurunkapatikka, johon taitaa olla neljä viikkoa aikaa. Tänään tuli käveltyä viiden kilometrin lenkki ja puolen välin paikkeilla alkoi pahasti ottamaan oikean jalan kantapään etuosaan (huh miten hankalasti sanottu). Se tunne meni kuitenkin ohi neljään kilometriin mennessä ja puolen välin paikkeillakin kokeillut juoksuaskeleet tuntui hyviltä. These shoes are made only for running?

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Uudet juoksukengät!”

 1. Päivikki says:

  Tää merkki se on rullannut minunkin jaloissani juoksun aloittamisesta lähtien ja näyttää olevan melkoisen monen juoksijan suosikki Nyt vaan niillä kilometrejä keräämään!

 2. Marika says:

  Hyvin ehdit uusiin kenkiin totuttelemaan. Ja jos kengissä joku seikka kuitenkin ärsyttää, voit viime hetkellä napata vanhat kengät matkaan.

 3. lasienkuli says:

  Haaste sinulle blogissani.. :)

 4. Outi says:

  Päivikki, eiliseltä tuli ne ensimmäiset 5 km ja huomenna on vuorossa lisää. Ajattelin, että nyt koitan pitää sellaista joka toinen päivä lenkkivauhtia yllä. :)
  Marika, sitä minäkin mietin, että Karhut on selvästi varalla!
  Lasienkuli, vastaan haasteeseen huomenissa. :)

Leave a Reply

See also: