Yhden käden heilautukset ja pääsiäishelteet

Huh hellettä! Olipa uskomattoman käsittämättömät pääsiäiskelit. Aurinko porotti ja siihen tottumattomana oli kyllä pidettävä erikseen huolta riittävästä juomisesta. Vaatteiden sopiva määräkin oli mysteeri suurimmaksi osaksi, mutta niinpä vaan tuli jonkin aikaa vietettyä hellemekossakin. :)

Hyvin huomasi, että kuumalla pääsiäiskelillä pururadallekin tuli elämää vasta, kun ilta alkoi lähestyä. Kyllä se helle vaikutti muillakin.

Mutta päivät pääsiäisreissun jälkeen kului puutarhatöitä touhuten. Kaadettiin yksi iso koivu pihasta ja haravoitiin, multaa kärrättiin, leikkasin ruusu- ja marjapensaat, kaivoin isoja kiviä yläpihasta, oksia silputtiin urakalla ja silppu käytettiin puutarhaan ja mitähän kaikkea sitä tulikaan tehtyä. Eilen illalla sitten oli taas aikaa ottaa kahvakuulat käteen ja vaikka vaatteet oli melkoisen siitepölykerroksen kuorruttamat (kaadettu/silputtu puu oli koivu) ja olo ehkä kaikkea muuta kuin kuvauksellinen, niin tulipa Potkupamin pyyntö mieleen.

Kuvasin siis tällä kertaa heilautuksetkin kahvakuulanostojen päätteeksi. Ja hyvä muuten oli, että kuvasin, koska olin oikein yllättynyt miten videolla näyttää, että hailauttaisin aivan käsi suorana edessä. Videoinnista on aina hyötyä ja seuraavalla kerralla tulee vedettyä kuula vähän lähemmäs vartaloa.

Tänään on lenkkeilyn vuoro. Niin ja tarkemmin ajatellen, kyllähän sitä tulee kahvakuulaakin heilutettua Huvikeskuksen pihassa illalla, mutta se on hieman eri asia kuin oman treeniohjelman mukainen nostaminen. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: