Sykemittari ja puntarijännitystä

Tein hämmästyttävän tempun ja tilasin äsken Kunto Plus lehden. Syynä on nyt kyllä todella pajon tilaajalahja eli sykemittari.

Varsinainen syy, mutta täytyy myöntää, että nyt tuntuu hyvältä. Olin ajatellut kirjoittaa joulupukille ;) että toisi minulle sykemittarin, mutta jouluunhan on vaikka kuinka pitkä aika. Nyt ei mene varmasti pitkäänkään, niin sykemittari on ranteessa ja kertoo minulle minkälaista tahtia se zumba tunti antaa sydämelle. Todella mielenkiintoista!

Tämäniltainen zumba tunti oli taas aivan ihana. Miten viikonloppu voisi alkaa ilman kunnon zumbausta? Enpä tiedä. Tästä on tullut todella koukuttava tapa.

Tänään oli sitten ensimmäistä kertaa valkoinen zumbatoppi päällä. :) En ensin meinannut kehdata, kun minusta tuntuu, että siinä näkyy makkara jos toinenkin ihan eri tavalla kuin mustasta. Laitoin sitten kuitenkin ja enää ei jatkossa ole mitään vaikeuksia laittaa uudestaan.

Huomenna aamulla rukoilen puntarilta armoa ja suurta palkintoa. Juuri nyt tuntuu, että en ehkä ole palkinnon arvoinen, mutta kauas lukemat eivät voi jäädä 66 kg alittavasta lukemasta eli viitosen näkymisestä. Kunpa voisi pikakelata tilanteen aamuun ja kelata tilanteen sitten taas tähän hetkeen. En halua menettää kunnon yöunia, mutta kunpa tietäisi jo, kuinka tässä käy. En minä romahda tai siis motivaatio ei hukkaannu vaikka sitä viitosta en näkisikään, mutta olisi se vaan ihanaa…

Hei se piti vielä kertoa, että Petran maanantain ensimmäiseltä zumbatunnilta tehdään juttu Seuraan. Meniköhän lehti oikein? Kyllä se minusta oli juuri Seura. Hienoa, että tulevat juuri Petran tuntia katsomaan! Minä en tosin zumbaa ensimmäisellä tunnilla, mutta olen kyllä paikalla varmaankin ensimmäisen tunnin puolesta välistä lähtien hieman auttamassa nimilistan kanssa. Ja täytyy sitten skannata se juttu tänne näkyviin, kunhan ilmestyy. Vanhemmilleni tulee Seura, joten eipä ole ongelmaa lehden käsiinsä saamisessa.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Sykemittari ja puntarijännitystä”

 1. Jos sinulla on yhtään addiktiota veressä, niin sykemittari koukuttaa nopeasti käyttäjäkseen. :)

 2. Outi says:

  Minä vähän jo luulen niin, että koukuttaa samantien. Nyt jo hinkuisi niin tietää, että missä ne sykkeet kulkee. Varsinkin nyt kun zumbassa on niin kova ohjelma meneillään, että pystyy rääkkäämään ihan käsittämättömästi itseään, jos haluaa, niin olisi ihan kiva löytää se sopiva taso. Vaikka sittenkään en kyllä varmasti malta olla silloin tällöin riehumatta aivan totaalisesti. :)

 3. Harriet says:

  Sykemittari on huippujuttu!
  Ja tykkään itse kovasti myös Kunto Plus lehdestä. Paras kuntoilu ja terveellisiin elämäntapoihin kannustava lehti!

 4. Outi says:

  Minulle on joskus aikaa, aikaa sitten tullut hetken aikaa Kunto Plus. Saa nähdä mitä siitä nyt saa irti. Kerron kyllä, miltä alkaa vaikuttaa. :)

Leave a Reply

See also: