Ihanaa Leijonat Ihanaa

Hurja mitä leijonia! :D

Ja Mertarannan hehkutukset on niin Mertarantaa. :D “Puolitoista minuuttia maailmanmestaruuteen!” “56 sekuntia Suomen toiseen maailmanmestaruuteen” “…Traagisen, uskomattoman, ihanan maailmanmestaruuden.” “Millä näytöksellä, millä energialla, millä itseluottamuksella Suomi voittaa…” No nyt se jo sanoittaa voittolaulua.

Toipuukohan Ruotsi tästä koskaan?

Onnea maailmanmestareille! :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Ihanaa Leijonat Ihanaa”

  1. Onnea: kyllä jo tuon kunniakirjan takia kannatti patikoida. Upea suoritus! Yritin kommentoida matsia jo yöllä, mutta tuli “error establishing connection” tai jotain. En lätkää juurikaan seuraa, mutta pakkohan se oli katsoa ja juhlia läpi Suomen takia. Jännä kuulla millaisen voittobiisin Ile Vainio vääntääkään… :)

  2. Outi says:

    No en minäkään nykyään jääkiekkoa seuraa, mutta tuo matsi oli väkisinkin poikkeus. :D

Leave a Reply

See also: