Väsymystä ilmassa

Yllättävästi eilisestä tuli täydellinen lepopäivä. Tai no, siis liikunnasta lepopäivä. Oli tarkoitus vielä kerran tarttua kahvakuuliin, mutta koska koko kroppa ja pääkin tuntui väsyneeltä, niin vuorossa oli äärimmäisen harvinaisen hiljainen ilta. Oli pysähtymisen paikka.

En tiedä miten hyvin tai huonosti tulee kahvakuulakisoihin valmistauduttua, mutta aion tänään kyllä ottaa kuulat käteeni ja tehdä yhden sarjan työntöjä ja yhden sarjan tempausta. Ehkä 6 min molempia? Eikä edes heti peräkkäin vaan pitkällä tauolla. Ei pidempää, ei muita liikkeitä, enkä usko, että noista liikaa rasitun.

Kyllä se viime viikonlopun patikka vielä kropassa jollain lailla tuntuu, vaikka lihakset eivät ole kipeänä, eikä juuri enää kantapääkään. Ehkä se tuntuu juuri siinä, että kun sitten tekee jotain, niin väsähtää jälkikäteen enemmän kuin normaalimpana aikana. Perjantai on siis myös ihan ehdoton liikuntalepopäivä.

Aion sunnuntaista eteenpäin kuunnella kroppaa aika tavalla, jättää kävely-/hölkkälenkit vähälle ja teen pidemmät lenkit pyöräillen ja maisemia ihaillen. :) Teen tai en tee, sen mukaan onko energiaa. En minä tietysti kauaa malta hissutella, mutta edes jonkin aikaa yritän. Ja hommaa olisi kovasti puutarhassa ja kotona yleensäkin. Ihana muuten, että sain uuden ehomman ja Tehokkaan imurin, jolla huidella ja hoidella kotisiivouksia. Kyse on keskuspölynimurista, johon ostin uuden keskusyksikön vanhan ja lopulta sipanneen tilalle.

Hommailua ja himmailua, niinköhän tulevia viikkoja voisi kuvailla. :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Väsymystä ilmassa”

  1. Zi says:

    No, osuipa juttusi asiaan -keskuspölynimuriin nimittäin. Paljonko uusi yksikkö kustansi? Tukosta ei ole löytynyt, mutta en ole tehoon tyytyväinen, joten keskusyksikkö saattaa olla vaihdon tarpeessa.

  2. Outi says:

    Beam merkkinen keskusyksikkö kustansi 393 euroa, kun sai kunnon tarjouksella ja se oli muistaakseni 1650 W tehoiltaan. Ja hyvin tuo tosiaan vetää. :)

  3. Zi says:

    Kiitos tiedosta. :)

Leave a Reply

See also: