Dieetti pullan verran sivuraiteilla :)

Hienosti on Dukanin dieetti mennyt ilman romahduksia tai edes houkutuksia PAITSI kun työpaikalla oli tänään iltapäivällä pullakahvit hienon tapahtuman johdosta. Olin siinä kiikun kaakun ja oikeastaan ei edes tehnyt mieli koko pullaa, mutta päätin sitten kuitenkin kuulua porukkaan.

Painonkehitys eilisestä oli tälle aamulle -900 g. Aika huikea, mutta lähtöpainossa tuntui takuulla vielä kahvakuulakisan jälkimainingit, kun se vaikuttikin olevan yläkanttiin. Maanantaina aamulla oli sellainen tunne kuin ojentajat olisivat olleet tupla paksuiset. Huh. Onneksi tänään ei samaa tunnetta enää ollut, vaikka lihakset onkin kipeät vielä kyynärpään yläpuolelta.

Itse asiassa Dukanin dieetin ruokavalio hyökkäysvaiheessa ei ole ollenkaan hullumpi. Tänään minulla oli eväänä lohta, keitettyjä kananmunia ja raejuustoa. Hyvin maistui. Itse asiassa kalaahan löytyy vaikka kuinka monenlaisessa ja -makuisessa muodossa. Olisin ihan valmis jatkamaan hyökkäysvaihetta pidemmällekin kuin huomiseen, jos en olisi työmatkalla torstaina. Ja onhan noita pelkän proteiinin päiviä tietysti hyökkäysvaiheen jälkeenkin puolet. Todennäköisesti pidän niitä noin joka toinen päivä.

Illalla on vuorossa kahvakuulatreenit ilman kahvakuulaa. :D

Juu, ei ole vielä mitään asiaa ottaa kahvakuulaa käteen. Sen aika on myöhemmin, mutta voinpa keskittyä heilumaan ilman painoa tänään. Jos vaikka kädet tästä vetristyisivät!

edit: Taitaa tosiaan harmaus väistää sopivasti illaksi. Vähän jo kirkastuu sateen jälkeen ja Foreca lupaa auringon paistetta. Hyvä, hyvä!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Dieetti pullan verran sivuraiteilla :)”

  1. Seuraan mielenkiinnolla Dukanin edistymistä! :) Käväise blogissani ja hae haaste :)

  2. Outi says:

    Hei ihanaa, tuo haaste on ehdottomasti vastaamisen arvoinen. :) Ja ei, en ole sitä ennen tehnyt.
    Jostain syystä en päässyt edelliselläkään kerralla kommentoimaan sinun blogiisi, enkä siis nytkään. Toivottavasti taas jossain vaiheessa blogspot hyväksyy minut – sellaisena kuin olen. :)

Leave a Reply

See also: