Kauneushaaste

Takaisin Minuksi heitti eilen kivan haasteen. :) Tarkoituksena on kertoa neljä hyvää asiaa itsestään ja nimenomaan ulkonäöstä tai osaamisesta.

Eilen illalla, kun tätä ensin ajattelin olin niin väsynyt, että sillä hetkellä en olisi voinut keksiä neljää hyvää puolta. Jännä miten paljon oma fiilis ja energiataso vaikuttaa siihenkin miten itse itsensä näkee. Mutta eiköhän ne neljä nyt ala olla kasassa.

1. Värit. Pidän paljonkin omista väreistäni eli tykkään olla tällainen tummahko hiusten, ripsien ym. suhteen ja ihonkin väri on juttu josta pidän.

2. Paksut hiukset. Näitähän riittää ja siitä olen todella onnellinen. Kun hiukset vielä yrittää kihartua itsestään, niin ehkä joku pitäisi kokonaisuutta hankalana, mutta minä pidän juuri tällaisesta pehkosta. :) Jota toki voisi jaksaa enemmänkin laittaa…

3. Muodokkuus. :D Tottakai muhkuraa on tällä hetkellä liikaakin ja en tarkoita sitä, mutta pidän siitä, että vartalossani on kaarta ja muotoa, juuri sillä omalla tavalla. Tulevat tietysti paremmin esiin, kun vähän hoikistuu.

4. Pienet jalat. Aika hassu juttu ehkä, mutta minä pidän siitä miltä korkokengät näyttää pienissä ja kapeissa jaloissa. Ja ilman korkokenkiähän ei ole elämää. ;)

Ei tee ollenkaan pahaa miettiä välillä positiivisia aisoita itsestään.

Monellekohan tämä haaste on tarkoitettu laittaa? Hmm. Tekisi mieli laittaa monellekin, mutta siirränpä sen seuraavaksi Marille. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: