Työpaikkatarjous

Voi ällistyksen käsittämättömyys. Nyt tipahdin takamuksilleni ja vaikka mitä. Minulle tarjottiin ihan yllärinä ja täysin puskasta työpaikkaa polkupyörämatkan päässä kotoa.

Siis miksi nyt? Miksi ei vaikka silloin kolme kuukautta sitten, kun olisin suoralta kädeltä lupautunut?! :D Ja siis niin läheltä. Te jotka olette pidempään täällä blogissa pyörähtäneet, muistatte ehkä sen, että minulla on haave käydä joskus vielä eläessäni töissä polkupyörämatkan etäisyydellä. Siis ajatella, että työmatkan voisi pyöräillä ja harrastaa sillä tavalla hyötyliikuntaa.

Okei, päässä pyörii mahdollisuudet ja täysin erilaiset elämäntavat. Nykyinen vielä uunituore työpaikkani edustaa vauhdikasta, dynaamista, vaativaa, hauskaa, hyvinvoivaa, sähäkkää, innostavaa ammattitaidon totaalista haastamista. Toinen taas olisi varmasti leppoisa, ihmisläheinen, luova, paikallinen, täysin erilaisen elämäntyylin mahdollistava juttu, joka myös vaatisi kokemusta ja monipuolista osaamista. Kyllä vaan muutama ajankohtainen ratkaisu olisi silloin aivan päälaellaan. Mutta. Mutta kun se ei edes voisi olla lähtötilanteessa vakituinen työpaikka, niin minä en sitä edes harkitse. Enkö harkitse? Maistelen kuitenkin mielessäni hetken kahta aivan erilaista elämänrataa.

Tämä vaatii nyt raitista ilmaa ja puutarhapuuhaa. Jospa sitä kaivaisi pari oikein suurta kiveä kivimuurin jatkoksi…

edit: On se hurjan hienoa, että kysyttiin. Olen todella nöyrän kiitollinen tästä huomiosta.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Työpaikkatarjous”

  1. tiinanen says:

    Jos uteliaana saa kysyä, niin kuinka paljon sulla nyt on työmatka?

  2. Outi says:

    Hieman alle 30 km, mutta en ole tarkasti katsonut.
    On minulla tarkoitus se jossain vaiheessa polkupyöräilläkin, mutta tuota matkaa ei ihan milloin vaan ole edes aikaa polkea.

Leave a Reply

See also: