Kahvakuulat on Jee! Liikkuminen on Pop!

Ihana! Takana mainio kahvakuulatreeni Kyrönjoen rannassa. Siinä paikassa on todellakin sellaista jotain, mikä vetää puoleensa. Päätin juuri, että saatan mennä sinne toisinaan noin vaan yks kaks yllättäen tekemään oman treenini muulloinkin kuin yhteisesti sovittuun aikaan. Mutta mitäs tänään tuli tehtyä?

Yhteisten juttujen ytimessä oli itselläni 2 x OAJ 16 kg 12+12, 4 min rinnallevetoja 16 kg, 2 x 6 min OALC 12 kg ja lisäksi erinäiset asiat vaaleanpunaista päälle. Sarjojen rpm:t paukkui ihan liikaan tahtiin, mutta ei voi mitään. Vähän se tietysti kostautui siinä, että jouduin 6 min OALC:ssa vaihtamaan kättä yhden ylimääräisen kierroksen, mutta eipä paljon harmita.

Voi että se tuntui kaikki hyvältä. Makeaa mahan täydeltä! :)

Ihana auringonpaiste, ihana raikas ilma, ihana tsemppi jo etukäteen ja voi jestas – se 16 kg nousee edelleen mukavasti. Mitähän makeaa sitä muuten huomiseksi keksisi? Siis koulun kevätjuhlan lisäksi makeaksi.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kahvakuulat on Jee! Liikkuminen on Pop!”

  1. Kaksi kiloa?! Hurjaa, onnea. Onnea myös koko sokerittomasta ja viljattomasta viikosta. Kyllä kannatti. Yritän seurata pian esimerkkiäsi. :) 16 kg kuulostaa hurjalta. Mun kädet on ruvenneet paukkumaan liitoksissaan ihan asenteella sen jälkeen, kun aloitin salitreenin. Nyt treenaan enimmäkseen punnerruksia ja välillä oikein pelottaa ne äänet…

  2. Outi says:

    Kaksi kiloa ja nyt jo vähän päällekin. :)
    Paukkuminen ei kuulosta hyvältä. Minulla joskus vasen polvi alkaa paukkumaan, mutta onneksi vaan hetkittäin ja muuten erityisesti just kuntosalilla. Eipä tosin ole tullut käytyä pitkään aikaan.

Leave a Reply

See also: