Yksi rankka ja kuuma kahvakuulapäivä takana

Ja toinen edessä. Eilen oli äärimmäisen rankka ja mielenkiintoinen päivä, joskin helle teki tehtävänsä ja iltapäivä oli melkoisen hurjaa meininkiä aurinkoisella kentällä, Sauna Open Air tapahtuman pauhatessa taustalla. Oli muuten aika jytinät!

Aamupäivä oli pyhitetty erityisesti kahvakuulanostamisen perustekniikoille ja hitsi vieköön, että siinä joutui oikeasti koville, kun kunniassa oli nimenomaan oikeat tekniikat. Tottakai todettiin, että tekniikoissa on eri tyyleja, mutta perusta on aina sama.

Heilautus oli minulle yllättävän vaikea tekniikaltaan, kun jalat piti saada toimintaan aivan eri tavalla kuin ennen. Mutta kappas, sen jälkeen nousi kohtuullisen kevyesti kaksi 16 kg:n kuulaa heilahtaen yhtä aikaa. Joudunkohan ostamaan pian lisää kuulia…

Päivällä oli hieno nähdä, kun pari ihmistä tuli suorittamaan lisenssikoetta ja hitsi vieköön siinä päätti, että on tuo itsekin suoritettava. 100 tempausta 16 kg:n kuulalla tulee olemaan kova juttu, mutta työnnöistä 20 kg:n kuulalla selviän (ehkä jopa jo nyt?). Kasakkakyykyt on varmaan kokeiltava tänään. :)

Ei nyt enempää eilisestä, mutta takuulla lisää sitten, kun koko paketti on kasassa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Yksi rankka ja kuuma kahvakuulapäivä takana”

  1. Zi says:

    Kurssi olisi varmasti rankka ilman tuota hellelisääkin – tsemppiä tälle päivälle!

  2. Outi says:

    Oli kuumaa ja oli voimat loppua kesken kaiken siihen helteeseen, mutta hieno päivä oli tänäänkin. :)

Leave a Reply

See also: