Sopivan sateinen päivä

Helleviikon jälkeen sadepäivä on suorastaan suloisen ihana asia. Olenkohan vähän vinksahtanut, kun näin ajattelen? Eihän se päivän mittaan ollut kovin piristävää katsella, kun taivas valui vetenä maahan asti, mutta voi miten mukava sellaisena päivänä oli ottaa sopivat iltapäikkärit. ;)

Taisi iltapäikkäreihin vaikuttaa rankan viikonlopun lisäksi sekin, että kävin töiden jälkeen rentoutumassa taiji tunnilla. Olipa ihanaa. Jotenkin se oli paljon luontevampaa ja helpompaa kuin viikko sitten ensimmäisellä kerralla. Kerta kaikkiaan harmin paikka, että sitä ei ole enää kuin yksi ainoa maanantai jäljellä. Hei eihän kesäkuu vielä lopu! Olisi nyt ainakin yhden viikon voinut pidempään jatkua, kyllä se sen verran nautinnollinen hetki on maanantaisin.

Harmauteen saa sopivasti väriä vaikka salaatilla. Suosittelen!

Ei ihan Dukania, mutta hitsi kuinka hyvää. Näyttää tosi oliiviselta, mutta toisaalta ne ja fetat oli kaikki päällimmäisinä. Kahden kuorrutus aineksen lisäksi oli salaattia, tomaattia, kurkkua ja sitä sellaista punaista suikula paprikaa eli ei mitään kummallista. Tarkemmin ajatellen paprikan olisi pitänyt olla keltaista, että olisi ollut vielä ripaus aurinkoa matkassa. Fetasalaatin “lisukkeeksi” grillattua broileria ja eipä paremmin olisi mikään iltapala voinut maistua ja samaa herkkua on huomenna ottaa töihin evääksi.

Nyt vielä hetkeksi suuren ongelman pariin, jonka nimi on business casual…

Business Casual: miehillä kauluspaita, puuvillahousut ja siistit kengät. Naisilla housut (ei farkut) ja hameet (ei mini) sekä siisti yläosa (kauluspaita, poolopusero, villatakki).

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: