Salaattikesä

Jokaisessa kesässä on joku ruokaherkku, yleensä grilliruoka, joka vaan kuuluu siihen kesään. Tämä kesä on kasviskesä foliovuoassa grillattujen kasvisten kautta, mutta vielä enemmän tämä on minulle salaattikesä. Ei ole kesäiltaa ilman ihanaa salaattia.

Nyt muuten oli juustona tosi hyvä Apetina Lemongrass, sitä voisin suositella kokeilemaan. Se sopii todella hyvin kesäsalaattiin, jossa on sopivasti keltaista väriä. Värihän ON osa makua. :) Ja nuo juustot sopii kuvaan hyvin Dukanimaisissa merkeissä.

Siinä missä vielä viime kesänä grillattiin perunoita ja maisseja, tämä kesä on mennyt ihan erilaisissa merkeissä. Olen todella hyvin päässyt irti entisistä lisukkeista ja olenhan minä kasviksista pitänyt ennenkin, mutta nyt se on noussut vielä eri tasolle.

On tässä kesässä yksi toinenkin asia, joka vaan kuuluu jokaiseen kesäiltaan, vaikka se ei ruoka olekaan. Nyt hyttyssavuja on jo roikkumassakin, eikä vaan grillikatoksen kaiteella.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: