Liikunnan ilon mittari

Minulla on aivan vedenpitävän selkeä liikunnan ilon mittari. Se on laulaminen. Jos minua laulattaa, ihan sama minkälaista musiikkia milloinkin, niin silloin on asiat mallillaan. Kahvakuulaillessa saattaa purkautua jossain välissä ilmoille pätkät Metallicaa tai vaikka Volbeatia ja zumbatessa nyt tottakai JLo ja Shakira ym. tulee laulettua. Tänään fillaroidessa päässä kaikui ja pään ulkopuolellekin kantautui Jenni Vartiaista ja sitten tuli tällaista tarinaa. :D

Se hyvä puoli, että kukaan tuskin kuulee ainakaan polkupyöräillessä miten kaikki huutaa Charlie, mutta treenausvideoille joskus jää todistusaineistoa talteen erinäisistä päässä pyörivistä kappaleista.

Tärkeintähän se on, että liikkuminen on hauskaa. Oikeastaan noin selvä mittari on ollut hyödyllinen, koska jos huomaan, että joku asia alkaa maistua puulta, niin sitten vaihdan treenailuja sen mukaan, että laulut ei kaikkoa koskaan kovin kauas. :)

Tänään oli kyllä laulelut koetuksella, kun ihanalla fillarointireissulla puhkesi pyörän takakumi. Uudet pyöräilyhanskat on aivan mahtava juttu ja samoin pyöräilyhousut ja ehjä satula. Viiletin ihan onnessani menemään ja olin jo kääntynyt Kyrönjoen toiselle rannalle tulemaan takaisinpäin ja suunnittelin Isonkyrön lenkin lisäksi pyörähtäväni Vähänkyrön kautta, kun yhtäkkiä tuntui tosi kummalliselta ja alkoi kuulua epämääräinen ääni. Voi ällistys, takakumi oli ihan tyhjä. Just ennen lenkille polkaisua mies vaihtoi etupyörän sisäkumin, mutta nyt joku terävä onnistui puhkaisemaan takarenkaan ja sen sisällä olleen sisäkumin.

Jo oli mitätön ilme siinä kokeillessa, mutta hitsi, kun pyöräily tuntui tänään hyvältä. Tiedossa on paljon pitkiä lenkkejä ja aina tulee olemaan puhelin mukana, se on varma se.

Illalla tulikin sitten vetäistyä pikainen, mutta ei niin kevyt kahvakuulatreeni. 4 min OAJ 16 kg menee jo kevyesti, vaikka olisi vähän löysä olo aloittaessa. 8 min LC 12 kg:lla vaatii enemmän töitä, mutta kyllä senkin loppuun asti puskee, eikä kesken lopettamisesta ole enää pelkoa, jos nyt välillä jääkin räkkiin hetkeksi huilaamaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: