Kolme työn täyteistä työpäivää kesälomaan

Yllättävän kova on viimeinen viikko ennen kesälomaa. Hauskaa ja haastavaa hommaa olisi monelta suunnalta, mutta silti on yritettävä päästä siihen tilanteeseen, että hommat on hyvä pysäyttää kuukaudeksi. Vähän kyllä hämmentää, että vielä perjantaiksikin on aamulle palaveri, jossa tulee lisää tekemistä. Nooh, jos ne ennen neljää ehtisi tekemään. :)

Ihanaa tämä lämpimän kuuma keli. Töiden jälkeen on hetken aikaa olotila kuin pötköttelevällä pupulla viime kesän kuumana päivänä Wanhalla Markilla.

Liikkumiset jää väkisin ylipitkien työpäivien varjoon ja ehkä vähän puun varjoonkin, mutta ensi viikko on sitten eri kujeet ja voi ihanuus, kun haen koiruudenkin lenkkikaveriksi ehkä jo huomenna. Perjantaista alkaa takuulla se kesätraditio, että kuumina päivinä kierretään pitkä lenkki illan kunnolla hämärtyessä.

Koska teillä alkaa kesäloma vai onko jo pitkästi vietettynä?

Minä kipaisen pian autolle, lastaan kuulat takakonttiin ja suunnistan vielä viimeisen kerran Vähänkyrön Huvikeskukselle. :) Tänään otan siellä aika tavalla rennommin kuin viime viikkoina. Nyt on vaaleanpunainen aika vaan heilua kevyesti ja kivasti.

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Kolme työn täyteistä työpäivää kesälomaan”

 1. Kirsu says:

  Enää vaatimattomasti 18 päivää lomaan :D
  No eipähän ainakaan ole ohi vielä, toisin kuin osalla työkavereista jotka tällä ja ensi viikolla palailevat jo sorvin ääreen..
  Mulla oli tarkoitus viettää kunnon jumppa- ja juoksuloma, mutta taitaa mennäkkin kämppää laitellessa ne neljä viikkoa…

 2. Mari says:

  Minä lomailen myös heinäkuun :) . Ihanaa, kokonaista neljä viikkoa kesälomaa!

 3. pia says:

  piinaviikko meneillään, eli neljän viikon loma alkaa ensi viikolla. Ja mikä ihaninta: mitään kiinteitä suunnitelmia ei ole! Rullaluistelua toivottavasti mahtuu lomaan paljon.

 4. Outi says:

  18 päivää kuulostaa vielä aika paljolta, mutta sittenpä pääsee lomailemaan vielä silloin, kun muut jo on unohtaneet mitä lomalla oleminen edes on. :)

  Mari ja Pia, meillä on siis sama aikataulu. Suurempia suunnitelmia ei minullakaan ole, joten saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan.

 5. Teea says:

  Lomaa odotellessa…vasta elokuulla, mut onneksi on välissä näitä muutaman päivän vapaita…kuten nytkin osui näiksi lämpöisiksi päiviksi vapaat :-)

 6. Outi says:

  Varmaan niitä lämpimiä päiviä nyt osuu helpostiki kohdalle. :)

Leave a Reply

See also: