Kahvakuula nousee

Tänään loppui yhteistreenit ainakin heinäkuun ajaksi Vähänkyrön Huvikeskuksella eli lupaan keskittyä vaan omaan nostamiseen koko kesäloman ajan. Sen kunniaksi pakotin pojan pitelemään kameraa ja painamaan liipasimesta liukuhihnalla, että tuli pari action otosta kesäillan ihanuuden todisteeksi kesken kissahäkin rakenteluoperaation. :) Ja se yksi iso juttu eli itsensä altistaminen kameran linssin etupuolelle on jäänytkin vähän vähiin, joten totuutta itsellekin kiitos vaihteen vuoksi.

Aloitan yleensä aina omat treenit parilla kevyellä vaaleanpunaisella nostolla. 8 kg ei juurikaan kuulu enää harjoitusohjelmaan, mutta on siitä silti hyötyä ja onhan se vaan niin ihana.

Sitten on sinisen vuoro ja tekeminen alkaa jo tuntua jossain, toisinaan enemmän ja toisinaan ei kovin äkkiä.

Juoksuhousut on muuten kesän paras vaate. En osaa enää nostaakaan ilman niitä! Tai no, saa nähdä miten onnistuu sitten, kun uskallan laittaa päälle tuohon toppiin kuuluvat juoksuhameen. ;)

Sitten on vuorossa kunnioitusta ja keskittyneempi ilme. Keltaista 16 kg:n kahvakuulaa en vähättele koskaan.

Toisaalta en kyllä pelkääkään.

Koska se olisi turhaa.

Kesäillan auringossa jo kovia kokenut kolmikkoni, josta tällä kertaa rivistä puuttuu se 20 kg.

Ei, hei pitää sittenkin vielä laittaa pikkurillikuva. Pikkurilleilläkin on oma merkityksensä tässä touhussa. :D

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kahvakuula nousee”

  1. Aino says:

    Mistä olet ostanut noi sun kisakuulat?
    Omat pitäisi hankkia ja kovasti arvon kahvan paksuuden kanssa; ohuempi- ja paksukahvaisemmilla kun tuntuu molemmilla olevan oma vankka kannattajajoukkonsa.
    Millään toimittajalla ei tunnu olevan just 35mm vaan ali tai yli.

  2. Outi says:

    Minun kuulat on osoitteesta http://www.compactfit.com/ eli original russianeja ovat ja voin kyllä suositella niitä pienikäsisellekin. Minä en oikein usko, että kahvan paksuus on kynnyskysymys vaan se on vaan tottumisesta kiinni. Eri paikoissa tulee käytettyä erilaisia ja parhaiten käteen istuu ne, joihin on vaan tottunut. :)

Leave a Reply

See also: