Aurinkoisen erilainen viikko

Takana on ensimmäinen kesälomaviikko ja voi miten aurinkoinen se on ollutkaan. :) Ehkä ensimmäistä kertaa on tullut oltua heti ensimmäinen lomaviikko totaalisesti lomalla, suurelta osin kaukana tietokoneesta ja kaukana kaikesta tavallisesta. Todella onnistunut irtiotto. :)

Helle on kyllä jännä juttu. Ei se estä liikkumista, kunhan erilaiseen rytmiin tottuu ja kyllä kroppakin lämpöön tottuu.

Enemmän erityisesti koiran kanssa liikkuminen täytyy tehdä koiran jaksamisen ehdoilla kuin oman kropan äärirajoilla. Itse on helppo valmistautua yhteen jos toiseen asiaan, mutta koiraa ei voi juoksuttaa paahteessa.

Ja kylläpä viikko näyttääkin erilaiselta HeiaHeian kautta katsottuna.

Maanantain voi vielä ajatella normaaliksi liikkumiseksi tavalliseen tapaan, mutta jo tiistain kävely oli ihan toisaalla. Soutamaan tekisi jo nyt uudestaan mieli ja voi miten mahtava oli päättää kahvakuulatreenit uiskennellen. Pieniä hetkittäisiä uinteja en mihinkään merkannut, koska koitan laittaa ylös vaan sellaiset, mitkä itse lasken aktiivisemmaksi liikunnaksi. Tai no, tuo soutelu sunnuntain aamulta ei ollut niin vakavasti otettavaa, mutta aivan ihanaa.

Lauantain kahvakuulailu oli ihan erityinen juttu. Testasin miten pitkälle 16 kg LC:tä heilahtaa. Heilahti 9 minuuttia! Jos olisi oikeasti ajatellut, että jaksan yli 7 minuuttia, niin olisi helposti tsempannut tasaiseen tahtiin täyteen 10 minuuttia. Nyt tiedän, että kymppi jo onnistuu. Olen ällistynyt. :)

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Aurinkoisen erilainen viikko”

 1. Jaanaba says:

  Mukavaa lomaa sulle.

  Itsellä helteellä liikkuminen on mennyt niin, että sen jälkeen kun siihen joskus totuin niin se on ollut tosi huippua. Mää tykkään.

 2. Outi says:

  Mää tykkään kans. :) Ihana oli tulla kotiinkin touhuamaan, pyykkäämäänkin jopa ja touhujen välissä koiran kanssa aamulenkille ja illalla jotain muuta. Aivan parasta. :)

 3. Katja says:

  Sulla on tosi ihanan oloinen viikko takana!
  Mä alan nyt hiljalleen uskaltaa ulkoilla, vaikka kyllä täällä sisälläkin olisi hurjasti tekemistä parin viikon sairastelun jälkeen :-)

 4. Outi says:

  Katja, minä olen miettinyt tuota sinun keuhkokuumettasi ja olen täältä etäisesti hyvilläni, että jos se oli tullakseen, niin tuli aikaisemmin kesällä kuin minulla viime vuonna. Pääset ainakin ulkoilemaan kunnolla ja parannut ennen kuin kelit syksyllä viilenee. Toivottavasti olo on jo paljon parempi. :)

 5. Katja says:

  Joo, mäkin olen ihan tyytyväinen siihen, ettei tarvitse syksyllä sairastaa – jotenkin tuntuu että toipuminen veisi kauemmin, enkä ainakaan uskaltaisi lähteä kovin kylmällä ulos. Nyt tunnen itseni jo koko lailla terveeksi, ja ulkoilu alkaa jo hiljalleen maistua. Kolmivuotiaan kanssa käveleminen on sopivaa kuntoilua tässä vaiheessa :-)
  Mulle kyllä sanottiin terveyskeskuksessa, että tauti olisi varmasti ollut paljon pahempi jos en olisi treenannut talvella. En kyllä halua edes kuvitella millaista se sitten olisi ollut!

Leave a Reply

See also: