Wherever I lay my hat there’s my exercise

Miten yhdelle viikonlopulle tai päivälle voisikin osua ties kuinka monta yhtäaikaista tapahtumaa ja osallistuttavaa juttua. No, tänään oli sitten se päivä ja ihminenhän ei voi jakaantua moneksi klooniksi. Huokaus. Mutta yksi asia on vaan niin hieno juttu. Missä ikinä sitä nykyään onkaan menossa, niin treenailu kulkee mukana. Ei tarvita kuin vaikka puoli tuntia aikaa, lenkkikengät vähintään ja eipä se paljon pahempi ole napata muutama kuulakin matkaan. :)

Kosteasta ja painostavasta ilmasta huolimatta tuli vetäistyä tänään 2*4 min LC ja 4 min OAJ 16 kg:n kuulalla ja päälle aika mahtavan tuntuinen rauhallinen 8 min LC 12 kg ja ihan himpun verran vielä 16 kg heilautuksiakin päälle. Tyytyväinen? No olen tosiaan. Varsinkin 12 kg:n pitkät LC:t on nykyään suosikkeja tai sitten parasta on edelleen 16 kg OAJ. Tänään kaikki tuli tehtyä tosi rauhalliseen tahtiin, mutta suunnitellut rpm:t piti ja se on hyvä. Alku ei nimittäin ollut ollenkaan helpon tuntuista.

Kyllä nämä niin rankkoja rupeamia alkaa olemaan, ettei niitä montaa viikkoon mahdu. Alkaa huomata, että vatsalihaksetkin tulee kipeäksi vähän samaan tapaan kuin kisoissa. Ei paha.

Takana on tosi monena päivänä puutarha ja rakenteluhommia eli puutarhaliikuntaa parhaimmillaan, mutta jostain syystä en oikein osaa merkata niitä Heiaheiaan. Pitäisiköhän sittenkin? Kyllä niistä ainakin rankkaa fyysistä liikuntaa kertyy.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: