Kahvakuulan perimmäinen käyttötarkoitus?

Paino, punnus. Eikö kahvakuula ollut alunperin sitä Venäjällä?

Aivan mahtavasti toimi apupainona, kun tehtiin roskakatosta pihassa vinolla asfaltilla ja piti saada tuo kuulaa lähin tolppa pysymään maata vasten sen aikaa, että saatiin lyhyen sivun lautaseinä kiinnitettyä. :)

Minä en edes keksinyt tuota vaan mieheni. Ja jopa saatiin katos kattoa vaille valmiiksi ja on jo siirretty varsinaiselle paikalleenkin pois keskeltä pihaa. Hieno tuli!

Ja juu, tekemistä päivät on täynnä vaikka ei yhtään liikuntaa harrastaisikaan. Tai mitä ne nyt sitten on maalaamiset, rakentamiset, marjojen keräämiset,… Huomasin muuten kaupassa piipahtaessa, että hyvin on käsissä valkoista ja on edelleen. Jotain todisteita “ahkeruudesta”. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kahvakuulan perimmäinen käyttötarkoitus?”

  1. päivi says:

    hei

    Itse kans kahvakuulailen, vasta aloittanu kylläkin. Mulla jäi kiinnostamaan että miten sen sinun dukan dietin kanssa kävi :)

  2. Outi says:

    Juu, siitäpä kuuluu heti, kun ehdin kirjottelemaan. Loppuloma on mennyt vähän vauhdikkaasti ja Dukania vain lievästi toteuttaen. Ensi viikko on sitten aivan eri juttu, kun alkaa työ ja rutiininomaisempi elämä. :)

Leave a Reply

See also: