Lähtönumero 1429, ryhmä 18, lähtöaika 10.02, Botniapyöräily 67 km

Huh, nyt alkoi jännittää. On ollut niin kiire, että vasta nyt se iskeytyi tajuntaan. Kymmenen aikaan huomenna lähden polkemaan Botniapyöräilyyn ja olen maalissa hyvällä tuurilla noin palkintojenjaon aikaan. Tai siis sen jälkeen. :D

Mihin ihmeeseen minä NYT olen pääni pistänyt? Tuohan on sama kuin pyöräilisi Peurunkapatikan edes takaisin. Niin ja voisin tähän saumaan kertoa, että kaaduin sitten viimeisesta kesälomareissusta tultuani ilta myöhällä kissa sylissä betoniportaille, iskin polveni ja se on nyt epämääräisessä paketissa, joka yrittää pitää erittäin hyvin ärtynyttä asfaltti-ihottumaa aisoissa. Vieläkö tarvittaisiin vaikeusastetta lisää? Niin ja keli lupaa huomiselle lämmintä ja pieni vesisateen lupailukin on kuivunut oikeastaan kokonaan kokoon.

Okei, ei asiat nyt ihan niin pahasti ole, vaikka viimeistään kaatumisen jälkeen asiat ei ole oikein rullanneet. Kissa ei lentänyt sylistä ja karannut yön selkään, hinku polkemaan on pelottavan kova, polvi taittuu taas jotenkin ja pyöräilytapahtuma ei ole minkään pitkän ajomatkan päässä ja pyörä mahtuu todistettavasti takakontiin ja löysin lähtöpaikan suurin piirtein google mapsista.

Mikä tässä enää voisi mennä pieleen???!!!

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Lähtönumero 1429, ryhmä 18, lähtöaika 10.02, Botniapyöräily 67 km”

 1. Jaanaba says:

  Nonni, tsemppiä pyöräilyyn!
  Toivottavasti joku on ottamassa kuvia susta siellä. =)

 2. Katja says:

  Tsemppiä minunkin puolestani :-)

 3. Outi says:

  Kimpsut kampsut kasassa, pyörä auton perällä, hanskatkin löytyi ja vielä arvon juomapuolta, mutta kyllä nyt on mentävä. Pitäkää peukkuja, etten tuuperru matkalle! :D

 4. Päivikki says:

  Tämän tsempin saat sitten jälkikäteen, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin!

 5. Outi says:

  Meni hyvin, hauskaa oli, sää oli mitä mainioin ja vaikka mitä. Loppuaika 3 tuntia 34 minuuttia ja ensi vuonna uudestaan. :)
  Tai löytyisiköhän jo ennemmin joku polkemis tapahtuma?

 6. [...] Siitä alkaa taas 67 km urakka, joka ei tällä kertaa jännitä ollenkaan niin paljon kuin viime vuonna tähän aikaan. Silti jännityksen värinä on [...]

Leave a Reply

See also: