Zumba merengue La Langosta aloittaa tänään :)

Täällä laulelee La Langosta ja kroppa hytkyy tuolillakin. Illalla on tiedossa zumbaa ja ainakin minulle tulee lämmin heti ensimmäisestä kappaleesta. :)

Olen ennenkin sanonut, että joskus vaan koreografiaa ei oikein tarvitse miettiäkään, kun se vaan on. Näin kävi taas, kun jouduin miettimään kuviot uusiksi pienten teknisten ongelmien takia. En pysty tekemään uutta levyä, mutta voin tietysti käyttää valmiita hyväkseni ja Wellnessissä on kahden levyn soitin, joten ei ole mikään ongelma soittaa kahdelta eri levyltä. Siispä niin ja La Langostalla vauhtiin.

En tiedä miten siellä, mutta täällä on tänään käsittämättömän kostea keli. Yöllä oli rankkasade ja nyt aurinko hoitaa hiostuksen sen kosteuden päälle. Ei ihan miellyttävin liikkumiskeliksi ja esitänpä mielessäni toiveen, että 27.8. ei olisi aivan tällainen keli. Nimittäin tällaisessa ilmastossa kahvakuulatkin hikoilee ja ei, se ei todellakaan tee hyvää millekään tekniikalle tai tekemiselle.

Mutta hei, vielä La Langosta jonain versiona Youtubesta. Tämä ei kyllä ole yhtään sitä mitä tuossa myöhemmin veivataan, mutta kappale on sama.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: