Bodybow – metka venyttelyn apuväline

Tältä näyttää Bodybow eli puinen kaari, joka Bodybow Oy:n Arto Kojon mukaan “soveltuu parhaten keskivartalon lihasten vahvistamiseen, rangan liikkuvuuden lisäämiseen ja tarkkaan, tehokaaseen  venyttelyyn”. Juu, olin utelias, etsin kaaren netistä ja kyselin ihan varta vasten.

Ihastuin tuohon pari viikkoa sitten Wellnessissä niin paljon, että otin tänään kameran mukaan, kun menin vetämään zumba tuntia ja kiitos kovasti kuvausavulle, sain kuvan bodybow:sta ja minulle erityistä hämmästystä aiheuttaneesta liikkeestä. :)

Ja tosiaan tuon avulla pystyy venyttelemään tavalla jos toisellakin ja se kyllä antaa venyttelyyn ihan uudenlaista tuntua. Ei paha, ei ollenkaan, vaan itse asiassa aivan yllättävän monikäyttöinen kaari. Nyt varsinkin, kun on tullut treenattua kahvakuulan kanssa aika rankasti, niin venyttely on erityisen tarpeen.

Ei nyt pikaisesti ehkä venyttelyasennot eli asettautuminen onnistunut täydellisesti, mutta siis idean oli tähän suuntaan.

ps: zumbat jatkuu vielä kaksi keskiviikkoa klo 16.30-17.30 ja kun sanot tulevasi blogin kautta, niin sisäänpääsy on sitten puoleen hintaan. Viimeinen kerta on keskiviikkona 31.8.

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Bodybow – metka venyttelyn apuväline”

  1. Jaanaba says:

    Hieno härveli, heti tekis mieli päästä tohon selällään olevaan venytysasentoon.

  2. Päivikki says:

    Apus! Mulle tuommonen kiiruusti!

  3. Outi says:

    Tuo selälleen meno oli ensimmäisellä kerralla tosi omituista. Minä ihmettelin, että voiko se onnistua. :D Mutta hyvältä todellakin tuntuu.

Leave a Reply

See also: