Selkä ja hartiat jumissa

Apua. Venyttelyä, Mobilatia ja kotihierontaa jo viime viikosta lähtien vaan eipä ole oikein helpotusta tullut. Aina vaan uudestaan ja uudestaan hartiat kiristyy. Tämä ei ole kivaa juuri kisaviikolla, mutta kahvakuula heiluu tehokkaasti lauantaina oli mikä oli.

Tein sitten radikaalin ratkaisun ja tilasin hieronnan vielä torstaiksi. On se aika lähellä lauantaita, mutta hieroja tietää jo senkin tilanteen. Ja enpä todellakaan ole usein hierottavana käynyt, joten ehkä nyt on jo aika.

Jumitus on jo viikon verran tuntunut aika tavalla liikkumisessa ja se näkyy Heiaheiastakin. Liikuntaa on vähemmän kuin tavallisesti ja olotila on ollut jotenkin voimaton. Ei se onneksi siihen ole vaikuttanut, etteikö kahvakuula heilahtaisi, kun vaan pistän kengät jalkaan ja aloitan, mutta kaikkeen muuhun se kyllä vaikuttaa. Tai voisiko ilmassa olla lisäksi jotain flunssaan viittaavaa? Sepä olisi tyhmä juttu, vaikka töissä kyllä sairastajiakin löytyy.

Tänään zumban jälkeen on selvästi Bodybow hetken paikka. Jospa sekin vähän auttaisi.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Selkä ja hartiat jumissa”

  1. Mari says:

    Minulla on lähes krooninen niska-hartiajumitus päällä. Hieronta (siis ihan ammattilaisen tekemänä) auttaa aina muutaman päivän mutta sen jälkeen jumitus palaa takaisin, vähintään yhtä pahana.
    Hassu juttu oli se että viime perjantaina en pystynyt töissä nostamaan oikeaa kättä ollenkaan ylös, koska hartiaan sattui niin kovasti, eli jouduin ottamaa kaikki laatikot ym. vasemmalla kädellä alas. Lauantaina kolmen tunnin kuulailusession jälkeen hartian kivusta ei ollut enää tietoakaan! Nyt kun olen jonkun taudin kourissa eikä ole päässyt tekemään mitään, hartiat on taas niin jumissa ettei tosikaan. Toisaalta, kahvakuulaa en vielä pystyisi nostamaankaan, sen verran käsivarret on tuosta ranteen yläpuolelta vielä hellänä, mutta viikonloppuna sitten eli siihen mennessä tämä flunssakin saa jo hellittää :) .

  2. Outi says:

    Hartioiden jumitus on kiusallista. Minä en ole siitä joutunut zumban ja kahvakuulan alkamisten jälkeen pahemmin kärsimään, mutta näköjään se voi vieläkin iskeä.
    Paranemisia!

Leave a Reply

See also: