Hierontaa ja kaulan ja hartian jumistusta

Voihan oikea puoli. On tänään parempi olo kuin aikoihin, koska kävin illalla hieronnassa, kevyessä tosin vaan, koska lauantai on jo ihan nurkan takana. Yksi yö enää! Hui!

Mutta on kyllä ihmeellinen lihasjumitus päällä niska-hartia osastossa ja se tulee liiasta tietokoneella istumisesta. Minkäs sille mahtaa, kun työ nyt vaan on sitä. Täytyy yrittää säästellä itseään ja ottaa toooosi rennosti nyt viimeiset hetket ja töissäkin liikkua, venyä ja mitä voi. Toisaalta sitä on tullut tehtyä jo koko viime viikkokin. Miksi ihmeessä en tajunnut aikaisemmin, että tämä on jotain erilaista kuin ennen, eikä vaan mene omin konstein ohi.

Nyt peukut ja varpaat pystyyn, että onnistuisi silti lauantaina nostaminen edes jotenkin. Täytyy kyllä myöntää, että jos olisi mikä tahansa muu tapahtuma edessä, niin todennäköisesti peruisin… Syömiset ja liikkumisetkin on ihan sekaisin mokoman jumituksen takia.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: