Kisakuume iski

Sieltä se päivällä ilmestyi, kisakuume, joka ilmentyi omituisena höpötyksenä. Mihinkään ei voinut enää täysillä keskittyä kuin pätkittäin ja säikähdys siitä, että nimeäni ei lunastettujen lisenssien kohdalta löydy – meinasi aiheuttaa tukehtumisreaktion.

Tuli sitten soitettua lisenssiasioista vastaavalle henkilölle Varsovaan (hups) ja saatua rauha sielulle siinä mielessä, että kunhan on maksettu, niin lisenssi on voimassa. Lista ei päivity enää tällä viikolla.

Nyt pitäisi päättää vaatteet ja varusteet, mitä matkaan ottaa. Se puoli on kyllä paljon helpompaa nyt kuin vaikka helmikuussa Hyvinkäälle lähtiessä. Tai no niin, lisukkeena on tälle kerralle mobilatia ja kaulahuivi, että niska ei enää onnistu vaikkapa automatkalla lisää ärtymään.

Olen päättänyt, että Tarvitsen mukaan Peurunkapatikkapaidan. Juu, vähän tylsältä itsensä toistamiselta ehkä kuulostaa, mutta jostain syystä olen tänä kesänä ja vielä syksylläkin vetänyt sen päälleni joka ikinen kerta, kun olen tarvinnut henkistä tsemppausta. Oli sen sen verran suuri itsensä voittamisen merkkipaalu.

Mielenkiintoiselta näyttää muuten huomisen säätiedotukset. Liedon suunnalle luvataan ihan riittävästi lämmintä, kun joku oli nähnyt jopa +27 asteen lupailuja. Foreca sentään ei aivan niin paljon anna.

Jaa’a. Matka alkaa tänään, jonkin ajan kuluttua eli pian se on menoa. Toivon kovasti, että niska ei hirmuisesti menoa haittaa ja tänään päivällä se on tuntunut koko ajan paremmalta kuin viime aikoina, joten kyllä hieronnasta tosiaan oli apua.

Että suunta kohti uusia kokemuksia. :) Iloista viikonloppua kaikille!

edit: Tiedättekö mikä huomisessa on kaikkein parasta? No ehdottomasti se, että pääsee näkemään mukavaa kahvakuulaporukkaa! :)

edit vielä sen verran, että: Täältä voi lauantaina iltapäivällä seurata kisoja

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Kisakuume iski”

 1. Mari says:

  Tsemppiä kisoihin, onnea ja menestystä :) !

 2. Outi says:

  Kiitos Mari tsempityksestä. :)

 3. Titta says:

  Tsemppiä kisoihin! Minunkin piti kisata, mutta sairastelujen takia joudun jättämään kisaamisen nyt väliin. :( Tulen kuitenkin paikan päälle kannustamaan kaikkia! :)

 4. Outi says:

  Kerta se on seuraavakin eli eikös Hyvinkäällä ole LC vuorossa jo marraskuussa. :)

 5. Titta says:

  Joo, Hyvinkäällä ois tarkoitus kisata! :)

Leave a Reply

See also: