Katse lautaselle

Nyt on aika alkaa taas ajatella syömisiä ja tekemisiä eri tavalla kuin viime aikoina. Jos heinäkuu meni minulta loistavasti treenaten ja kohtuusyöden ja ei painoa keräten, niin elokuusta voi sanoa, että kyllähän keikahteli tasapaino vinksalleen tavalla jos toisella.

Viime viikolla hätkähdin, kun kirjoitin täällä blogissa, että menipä Dukanimaisesti joku päivä, että onkohan nyt kaikki ihan kunnossa. Merkkasin kaksi päivää kiloklubiin syömiset ja tulos oli noin 1400 kcal molempina päivinä. Hui! Ei sellaisella syömisellä mihinkään kisoihin tähdätä  täysissä voimissa. Nälkä ei ollut ollenkaan, koska proteiinia syöden nälkää ei vaan ole.

Ravistelin itseäni niskasta ja pakotin syömään kaikenlaista. Samaan aikaan niska alkoi jumittaa ja liikkumiset jäi vähiin erityisesti pitkien lenkkien osalta. En polkenut pyörällä, kun ilmavirta otti niskaan ja asentokin vaan pahensi tilannetta ja kävely ei tosiaan maistunut. Ei hyvä, ei ollenkaan.

Viime viikolla jo sanoin, että maanantaina mietin asiat uudestaan ja nyt ollaan siinä maanantaissa. :)

Kisajännityksen laukeaminen on ollut melkoinen vapautus. Kyllä, olen tosi tyytyväinen siihen, että se oli juuri 16 kg joka nousi. On se stressannut ja pelottanut suorastaan, mutta nyt on pelot pois ja luottamus itseen kasvoi aivan valtavasti. Ei paineita siis enää siitä suunnalta ja muutenkin tilanteet on helpompia syyskuussa. Miehen piiiitkä poissaolo lähestyy, mutta sekin pitää vaan ottaa rennosti.

Mitenkäs se olikaan, Maanantaisotureissahan sanotaan, ettei saa aloittaa aina uudestaan maanantaina. Olikohan se niin? ;) Mutta tämä maanantai on selvästi taas yksi käännekohta.

Kiloklubi on ainakin tämän viikon käytössä, mutta aivan kiloklubin suosittelemia hiilihydraatti/proteiini/rasva jakoja en noudata. Tahdon enemmän tietää, että määrät on hanskassa eikä hukassa.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Katse lautaselle”

 1. Naina says:

  Mielettömät onnittelut kisoista <3

 2. Outi says:

  Kiitos Naina. :)

 3. Johanna says:

  Hyvä Outi!! Onnittelut myös multa! :D Hienosti oot kyllä kehittynyt kuulailuissa!

 4. Outi says:

  Hmm. Voihan se olla nykyään vähän eri näköistä kuin alkukesästä 16 kiloisen alla yhteistreeneissä Kyrönjoen rannassa huojuessani. :D
  Itse asiassa heinäkuu oli huikean tehokas kuukausi. Oli aika oikea päätös keskittyä hetkeksi ihan vaan omaan tekemiseen ja siihen, että sen mitä teki, teki todella hyvin. Olen kyllä tyytyväinen.

Leave a Reply

See also: