Eikös tässä tarvita jo uusia kujeita ;)

Meni niin pitkään tasapaksusti ilman uusia tempauksia, että eikös nyt olis aika tehdä jotain radikaalia? ;)

Kyllä. Minä olen sitä mieltä, että tämä elämäntapamuutos on taas urautunut liikaa ja on kokeiltava jotain hevisti erilaista askelta eteenpäin. Jotain, mitä vielä puolitoista vuotta sitten ei olisi voinut kuvitellakaan!

Juu, ei sitten tankotanssia tai mitään sen suuntaista vaan kyllä nyt tarvitaan järeämmästi erilaista kokeilua. Pian kuuluu täältä kummia. :)

Ja hei sunnuntaina se tapahtui. Selkälihakset vaan tiesi mitä siinä leuanvetotangossa roikkuessa pitää alkaa tekemään. Vain pari senttiä liikahdus ylöspäin, mutta jestas mikä tajunnanräjäyttävä kokemus. Sitä vaan tunsi, että noin ne lihakset täytyy lähteä toimimaan. Haa! Vielä se tapahtuu, että leuka nousee tangolle ilman mitään apuja. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Eikös tässä tarvita jo uusia kujeita ;)”

 1. Pia says:

  sama fiilis, tosin juuri nyt kurkku kipeänä ei innosta edes ajatella mitään. Vanha strategiani “liikkuminen samaan aikaan lasten harrastusten kanssa” vähän tökkii, kun ohjattu liikuntatarjonta ko. ajankohtina ei houkuttele. Hmmm. Jään mielenkiinnolla odottelemaan uusia tuuliasi.

 2. Outi says:

  Hih. Pitäisiköhän paljastaa sinulle jo privaatisti. :D

 3. pia says:

  Menin jo toivorikkaana s-postiin… Anna tulla!

 4. Outi says:

  Jospa sittenkin olen maistellut ja totutellut uusille ajatuksille niin, että naputtelen ne teidän kaikkien kuultavaksi. :)

Leave a Reply

See also: