10 päivää kilometrikisaa jäljellä!

Oho. Kilometrikisaa on jäljellä enää 10 pyöreää päivää ja 24PolkeePolkee polkee Ammin johdolla niin, että Ammi ihan pian rikkoo 3000 km rajan. Huikeaa!

Nyt pidetään peukkuja, että vielä tulisi monta mukavaa pyöräilykelipäivää tähän loppuun. :)

Sunnuntaina hyppäsin pitkästä aikaa pyörän selkään. Ihan nolottaa, miten vähälle pyöräily on loppupuolella Kilometrikisaa jäänyt. Mukamas Pohjanmaalla tuulee liikaa tai sataa vettä tai tai tai… Mistä niitä tekosyitä löytyykään! Mutta oli aivan ihana sunnuntaina polkaista sellaiset 23 km ja vaikka jalat oli edellispäivän riehumisista ihan tukossa, niin rauhallisen tasaiseen tahtiin polkupyöräily maistui hyvin. Mikäs siinä oli auringon paisteessa seurailla Kyrönjoen vartta. Harmittelin moneen kertaan, kun ei ollut edes puhelin kameroineen matkassa, että olisin saanut maisemakuvia. Toivottavasti vielä ensi viikonlopulle osuisi aurinkoinen lenkkisää.

Mitä ihmettä te laitatte päälle pyöräilylenkeille viileämmällä säällä? Mitä on kypärän alla, kenties korvia suojaamassa ja entäs hanskat sitten? Minulla on ne pyöräilyhanskat, missä sormet jää paljaaksi. Niillä ei vilpoisella tarkene ja ovat sen verran tiukat, että alle ei voi laittaa sormellisia. Hmm. Ja tosiaan minulla alkaa olla ongelmana korvat. Tuuli tuntuu ikävältä. Joku panta ehkä?

Did you like this? Share it:

7 Responses to “10 päivää kilometrikisaa jäljellä!”

 1. Mari says:

  Minun fillarini odottelee edelleen tuossa keittiön ikkunan alla, että joku kiristäisi ne ketjut… Jos mitään ei tapahdu ennen perjantaita, taidan kiikuttaa sen huoltoon että pääsen vielä edes muutaman kilometrin kirjaamaan lisää :) .

 2. Riikka says:

  mulla on aina pyöräillessä pikku huivi päässä joka on vaan taiteltu pannaksi.

 3. Outi says:

  Mari, oma apu paras apu, jos mikään muu ei toimi. Ei sille vaan mitään mahda. :)
  Riikka, huivi voisi toimiakin hyvin. Jos se olisi sellainen pieni, niin ei tule kovin paksua taitosta. Hyvä vinkki ja minulla kun ei pikkuhuiveja ole yhtään ainutta, niin voisin muutenkin hommata.

 4. Ammi says:

  Tuubihuivi voisi toimia hyvin? Sain semmoisen tarrapalkintona kuntosalilta ja mies totesi, että sehän passais kypärän alle, kun on niin litteä. Mutta en sitten tiedä toimisko se kuulokkeiden kanssa…

  3000 km menee rikki huomenna, jos ei mitään yllättävää tapahdu ;)

 5. Outi says:

  Tuubihuiviakaan minulla ei ole yhtään. Jopas. Se tosiaan voisi toimia, kun ei ole myöskään kovin paksu.
  Ihan uskomaton luku 3000!

 6. [...] eri suuntaan. Siksi olen ottanut tämän viikon ihan totuttelun kannalta ja minähän kävin polkupyöräilemässäkin oranssisti. Itse tuntuma jalassa on pysynyt yhtä hyvänä ihan ensimmäisestä päivästä [...]

 7. Ammi says:

  Tuubihuivi on muuten hyvä. Siitäkin huolimatta, että en jaksanut sitä aamulla taitella enkä asetella päähän kovin tarkkaan. Vasta loppumatkasta alkoi korvanapit vähän painaa huivin alla. Suosittelen yhden kerran kokemuksella :)

Leave a Reply

See also: