Zumba vauhtia ja kahvakuula jälkilöylyjä :)

Olipa kerta kaikkiaan mainio zumba päivä. :) Voisinkohan sanoa, että tämä oli yksi kaikkein parhaista? Ehkäpä. Ainakin viime viikon aloitukseen verrattuna, kun jotenkin tärisin jännityksestä pitkästä aikaa oman kylän kylätalon lavalla, niin tämä oli aivan toiselta planeetalta. :)

Niin ja nyt oli paremmin mieleinen ja omanlainen kokonaisuus zumba kappaleita. Jotkut toimii ja toiset vähän vähemmän. Aina kannattaa nähdä vaivaa ja vaihtaa heti joku pois, jos se ei saa sisäistä zumba sykettä täyteen vauhtiin.

Ehkä siihen vaikutti erityinen työviikon alkukin, niin ja tietysti parin päivän lepotauko liikunnasta. Jep, levänneenä vauhti kasvaa.

Ja kun olotila oli ihan käsittämättömän mukava, niin oli aivan pakko ottaa jälkilöylyt kuulien kanssa. :D

Yllättävää muuten, miten ihan normaalilta tahdilta vaikutti 12 rpm OALC 16 kg:lla. Olisi luullut, että hurja zumba pohjalla olisi enemmän kuin pelkkä hyvä lämmittely.

Kyllä kesän loppu on tuonut melkoisen opettelun siinä mielessä, että jo loppuivat ulkotreenailut, kun taas tänäänkin vettä ropisee ihan reippaasti. Se on olohuonekuulailun vuoro.

Ja viime aikojen muu liikkuminen on kyllä ahdistanut omat treenit vähän liian heikoille. On tullut enemmän heiluttua pienempiä pätkiä, kuten eilen 6 min vaaleanpunaista tempausta 16 rpm, että sain heräteltyä itseni illan puhelinpalaveriin, joka tosiaan sitten peruttiinkin. Kahvakuula toimii kaikkeen vaivaan, niin väsymykseen kuin ylipirteyteekin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: