Zumba muotia kuin tilauksesta

Mietinkin juuri tällä viikolla zumba vaatteiden kovin kulunutta ulkomuotoa ja mietin sitä, että hankkisinko vain tavallisia treenivaatteita vai kenties jotain zumba spesiaaliakin. Siihen pähkäilyyn zumbashop sähköposti tupsahti kuin tilauksesta. :)

Zumba vaatteissa on se hyvä JA huono puoli, että uudet collectionit ilmestyy tasaisin välein. Lisäksi niissä aina löytyy jotain, mitä voi kuvitella itselle, vaikka kaikki ei kohdalle osukaan.

Juu, ehkä se on ihan selvä. Lankean! Siis jos ihan pikkuisen vaikka. :D

Ja osoite on tietysti maahantuojan kauppa tai eurooppakauppa. Juu, tuskinpa mistään muualta kannattaa tilata, ellei sitten halua pistää vähän extraa. ;) Tilaus lähtee siis zumbashop.nl:ään. Ei kun lähti sittenkin vain .fi kauppaan. Kohtuus voitti ja tilasin vain yhden paidan, joka on muuten näissä kuvissa mukana. Se on ylärivin musta Let Go, joka tosin tuossa kuvassa ei oikein ole edukseen. Uudet pitkät housut hommaan jotain ihan muuta kuin zumbaa, luulisin. Vaikka vähältä piti…

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba muotia kuin tilauksesta”

  1. Tiina says:

    Moi! Tämä koskee sekä tätä että tuota edellistä postausta. Eikö ole ihanaa, että aina on sekä kuteissa että biiseissä ne pari ehdotonta suosikkia, joihin voi AINA luottaa. Kaikkien ihanien uutuuksien keskellä, kaikkein pahimpana ja kiireisimpänäkin päivänä. :)

  2. Outi says:

    Olet niin oikeassa! :D

Leave a Reply

See also: