Riehakasta perjantaita!

Hei tämä päivä töitä ja sitten alkaa viikonloppu. Ainakin täällä työviikko on ollut jo vaiherikas ja varsin onnistunut. Sitä voi hyvin juhlistaa riehaantumalla jo hyvissä ajoin puolen päivän aikaan. ;)

Tämä nainen aikoo silloin heittäytyä hunningolle, rentouttaa pääkopan sisällön ja ottaa työpaikkakaupungista vähän enemmän irti kuin tavallisesti ja tietenkin hyvässä seurassa. Mari on kaupungissa koulutusasioissa, joten eiköhän oteta siitä asiasta ilo irti.

Rentoa, railakasta, notkeaa, voimakasta ja vauhdikasta viikonloppuakin jo kaikille toivotellen. Doris näyttää meille allia, miten elämästä nautitaan tassut taivasta kohti. :) Kyllä tuollaisella elämänilolla levytangot ja kahvakuulat nousee, nyrkkeilysäkki heilahtaa ja vaikka mitä!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: