Hitaasti syttyvää shoppailu kipinä

Menipä perjantai puolesta päivästä aivan iltaan asti lähes pelkästään shoppaillen, eikä yhtään ainoaa asiaa liikuntaan liittyen. Käsittämätöntä. :)

Olipa hyvä, että Mari antoi syyn kierrellä kauppoja Vaasassa. Ei ole tullut piiitkään aikaan lähdettyä liikkeelle ihan ilman miesväkeä ja ilman kummempia aikatauluja. Käytiin syömässä Limessä tai taitaa se nimi olla nykyään Chili Lime ja minullakin oli vierähtänyt aika tavalla aikaa edellisestä siellä käynnistä. Täytyy ehdottomasti toisinaan muistaa piipahtaa.

Itse shoppailu lähti liikkeelle vähän kangerrellen, mutta pyörähdys Indiskassa selvästi vapautti kipinän. :) En minä mitään mahdottomasti hommannut, mutta kiva oli katsella ympärilleen ja vähän kenkärakastuakin. Äkkirakkaushan voi syntyä ihan ilman järkisyitä ja sydämestään voi jättää palasen sinne Andiamon hyllylle.

Mitenkähän ihmeessä en ottanut koko shoppailun aikana kuin tuon yhden kuvan. Oli kyllä selvästi suurin rakkauskohtaus, joten laatu korvatkoon määrän tai jotain.

Jossain vaiheessa Mari jatkoi matkaa kotiin päin ja minä pyörähdin vielä pojalle askartelupakkia etsimään ja törmäsin Anttilan -40% alennukseen, joka oli kaikista naisten vaatteista ja asusteista. Täytyy myöntää, että sieltä tarttui muutama paita mukaan.

Niin mutta hei ei se shoppailu siihen iltapäivään päättynyt. Ilta oltiin vielä Seinäjoella. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: