Kylkkälän pururadan avajaiset

Tämä päivä sujui todella ei_suunnitellusti melkein kaikessa, mutta iltapäivällä pyörähdettiin “takapihan” pururadan virallisissa avajaisissa. Kahden maissa alkoi väkeä saapua paikalle.

Ensin oli pieni puhe ja kunnanjohtaja leikkasi nauhan.

Osa lähti kiertämään pururataa, jonka varrelle oli laitettu vinkkejä siitä, mitä arvontalapun vastaukseksi pururadan pituudesta kannattaisi laittaa. Poika pinkaisi viemässä meidän laput kodan kulmalla olleeseen arvontalaatikkoon.

Makkarat jätettiin väliin, mutta pitihän siinä muurinpohjalettuja maistaa!

Kyllä pienelle kylälle on merkityksellinen juttu oma pururata, vaikkahan sitten vain lyhytkin. Suuri osa paikallaolijoista taisi tuntea toisiaan hyvinkin, mutta itse jäin vähän kaipaamaan tuttuja. Mutta tulipa käytyä.

Sitä pulkkamäkeä, jonka alaosassa tuossa seisoskellaan, jäin vähän kaipaamaan. Ei tuntunut olevan mitään aikomusta laittaa sitä kuntoon. Päin vastoin, toissa vuonnahan tuossa lapset kovasti lasketteli, mutta viime talveksi mäki pistettiin niin omituiseen kuntoon, että lapset ei sitä pystyneet käyttämään. Pahasti näytti siltä, että pulkkamäen kohtalo on aivan auki, vaikka lapsiperheille se on ollut melkein suuremman innostuksen kohde kuin itse pururata.

Pojalla oli kotia kohti kova vauhti päällä. Pururadalla on helppo juosta!

Kylläpä vain oli tänään kaunis pururadan pinta monessa paikassa. Keltainen koristaa ja oli sitä keltaista vielä hieman ympäröivissä puissakin. Ja paljon osuvat askeleet tähänkin kuvan kohtaan vielä tämän syksyn aikana.

Huomenna on sitten kovan oman treenaamisen ja juoksukenkäkatsauksen vuoro. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: