Zumba heat is on

Gloria Estefan on sellainen latinopopkuningatar, että piti ihan tarkistaa mistä Gloria on lähtöisin – Kuubasta. Wepa on sellaista meininkiä, että voisin hyvinkin kuvitella zumbaan. Vai mitä sanotte tästä?

Eikä aina tarvitse edes harkita Pittbull versioita.

Posti toi muuten pehmeän zumba paketin. :)

Olisikohan Gloriassa ja tässä pehmeässä paketissa extra inspiraatiota illalle? :D

Did you like this? Share it:

One Response to “Zumba heat is on”

  1. Haidi says:

    Heippa! Oon lueskellut sun blogeja ja ajattelin kysyä pari kymystä tästä zumban ohjaaja koulutuksesta :) Elikkäs oon itse nyt menossa seuraavaan zumba basic koulutukseen ja haluisitko kertoa vähän minkälaista meininkiä siellä on? Liikutaanko siellä paljonki, että pitäisi ottaa enemmän vaatteita mukaan? Englanniksihan se koulutus on eikä se mua haittaa. Haluaisin vaan kuulla vähän kokemuksestasi! Ja jos on jotain vinkkiä niin otan mielelläni vastaan :) :)

Leave a Reply

See also: