JUOKSUKENGÄT TESTAUKSESSA, osa 3

Minulla on tavoite. Yritän tosissani opettaa itseäni aamulenkille arkiaamuisin. Tänään aamulla kuuden jälkeen oli 7 astetta lämpimän puolella, kuiva tie ja hämäryydestä tai itse asiassa pimeydestä huolimattaa aika mukavat oltavat. Pimeyshän ei meitä Doriksen kanssa haittaa, mutta suurempi opettelu on itsensä herättelyn ja aamun ajoituksen kanssa. Tänään enemmän käveltiin, mutta huomenna päätin juosta vähintään 3 km ja viikonlopulle on päiväaikaan suunnitelmissa 7 km kierros hölkäten. Ensi viikolla jos saisi tehtyä ainakin kaksi aamun hölkkälenkkiä. Siinä riittää tavoitetta.

Tässä lenkkien tihentyessä heräsin taas venyttelemään lenkkien jälkeen ja testailin eilen, että missä se parhaiten onnistuu. Miehen tekemä hieno penkki on tähän vähän liian matala ja selkänoja liian korkea.

Viime kesänä pysähdyin aina kaivonrenkaasta tehdyn kukkapenkin äärelle. Se on aivan yhtä matala kuin penkki.

Paras paikka löytyi ihan toisen kukkapenkin kohdalta. Jokunen vuosi sitten paikalle väännetyistä kivistä korkeampi on ihan täydellinen.

Edelleen ja nyt ehkä lopullisesti voi sanoa, että nuo kengät vaan sopii minulle jalkaan täydellisesti. Ei niitä saa hankaamaan tai tuntumaan pahalta, vaikka monkälaisia sukkiakin käyttäisi. :) Eikä jalat kipeydy enää säären päältä tai muutenkaan.

Pohjan muodoista on tosin löytynyt pieni hämmentävä seikka. Kantapään alla on niin syvä uurre tai kolo, että siihen takertuu toisinaan kivi tai pururadalta puun pala. Onneksi sitä ei juostessa edes huomaa, hämmästyy vaan kun jälkikäteen huomaa.

Lisään näiden postausten loppuun vinkkilinkin. Karhujen testaajaksi voi nyt hakea facebookissa! :)

Juoksukenkä: Strong Fulcrum Ride
Karhut netissä: http://karhu.com/juoksukengat/
Jos haluat hakea karhujen testaajaksi: http://www.facebook.com/likekarhu

Did you like this? Share it:

10 Responses to “JUOKSUKENGÄT TESTAUKSESSA, osa 3”

 1. Mari says:

  Minä olen ihan vakavissani harkinnut sitä, että kävisin parina aamuna viikossa tekemässä lenkin ennen töihin lähtöä. Minun tapauksessani se vaan tarkottaisi herätystä klo 5.30, viimeistään, ehkä jopa vähän aikaisemmin koska jos tuohon aikaan kello soisi, saisin pinkaista sängystä suoraan ulos ulko-ovesta. Töissä kun on oltava seitsemältä ja puolen aikoihin on lähdettävä jos meinaa olla ajoissa. Viikolla en vaan yksinkertaisesti ehdi lenkille, eli lenkit jää muuten vain viikonloppuun. Mietintämyssy päähän, josko toteuttaisin tämän jo ensi viikolla :)

 2. Outi says:

  No kun minulla se kävelylenkki alkaa kuudelta, niin hölkkälenkin on tosiaan alettava aikaisemmin. Sen jälkeen on pakko käydä suihkussa. Ei ihan helppo yhdistelmä siinä tilanteessa, kun minä en ole koskaan osannut aamulla treenailla.
  Mari, jos sinä alat aamulenkkeillä, niin ihan takuulla minäkin saan tsempattua, kun ajattelen, että joku muukin yrittää samaan aamupimeään juoksentelemaan. :D

 3. simohauki says:

  Olen niin innostunut zumbasta.. saisinpa saman innostuksen ja innoituksen joskus vielä takaisin hölkkäämiseen. Yritykset säännöllisyyteen kilpistyvät jos jonkinlaisiin selittelyihin (ainakin itselle). Mutta taas päätän…

 4. Outi says:

  Se on niin jännä, että mistä ne kipinät löytyy ja mihin asiaan. Tilauksesta ei tule mitään, ainakaan jos ei houkuttele tulemaan. Oranssi inspiraatio osui kyllä tosi hyvin minulla kohdalle.
  simohauki, siinäpä hieno nimimerkki :) ja tosi kiva, kun tulit tänne jutustelemaan :)

 5. Teea says:

  Aamulenkkeily on ihan parasta, mutta työaamuina pitäisi herätä viimeistään klo 4 jos aikoisi kunnon lenkin tehdä…ei oikein houkuta…Mut vapaapäivinä kyllä aamulenkit on jees :-)

 6. Mimmi says:

  Hei! ihana blogi olen jonkun aikaa jo seuraillut:)) tää ei nyt varsinaisesti liity postaukseen, mut voisitko valottaa zumbaohjaajakurssi asiaa? luin jotain postauksia, mut en löytäny ihan kaikkee, kutn mitä jos haluu käydä koulutuksen mut ei heti perään alota tuntien vetoa? miten maksut ja zin-jäsenyys? onko kurssiohjelma miten rankka ja mitä siihen tarkkan ottaen sisältyy? olen harkinnut kurssille lähtöä, onko siellä jotain pääsyvaatimusta exim ikäraja?
  Oisin kiitollinen vastauksesta, paljon kysymyksiä enkä tiedä kuka osais vastata. Ihanaa kun laitat tänne kappaleitten nimiä zineiltäkin, lisää!! jatka vaan!!

 7. Outi says:

  Teea, en tiedä voiko klo 4 edes laskea aamuksi. Ainakin pimeys on ihan yötä. :)
  Mimmi, minä voisin vähän muistella koulutusjuttua ihan ajan kanssa tässä viikonlopun aikana. Tuli niin monta kysymystä, että täytyy miettiä ne läpi ihan ajatuksen kanssa. :)

 8. Katja says:

  Mä voisin vastata Mimmille sen verran, että zumbaohjaajakurssin käyminen ei velvoita mihinkään, ei pitämään tunteja eikä ottamaan Zin-jäsenyyttä. Jos jäsenyyttä ei ota, lisenssi on voimassa vain vuoden ja kurssi pitää käydä uudelleen jos meinaa pitää tunteja. Zin-jäsenyys maksaa 30 dollaria kuussa eli viimeksi veloitettaessa 22 euroa. Kurssi vähän vaihtelee.
  Tekijänoikeuskorvaukset maksetaan itse, jos ei sitten pidä tunteja sellaiselle taholle joka maksaa ne. Pääsyvaatimuksia kurssille ei ole. Basic 1 -kurssilla käydään läpi neljä perusrytmiä variaatioineen. Viikonloppu on sinänsä väsyttävä, kun siellä zumbataan kaksi päivää peräkkäin ja välillä pidetään pieni tauko tai puolen tunnin luento, mutta oli se mieletön kokemus.
  Pitää varmaan viimeinkin jonain päivänä kirjoittaa se raportti omasta kokemuksesta tuonne omaan blogiin :-)

 9. Jaanaba says:

  Siis tosi hieno penkki. Onko se omaa suunnittelua vai jonkun mallin mukaan tehty?

 10. Outi says:

  Siihen on meillä ihan ohjeet jostain nikkarointi/remontti lehdestä. Työläs se oli tehdä erityisesti, kun maalattavaa ja vahattavaa (ruskeat osat) oli paljon, mutta upea on ja tarkoitus on tehdä jossain vaiheessa toinenkin. :)

Leave a Reply

See also: