Zumba päivän Peppi Pitkätossu

Pitkät on zumba peppi ponnarit, vaikka ehkä 36 koon kenkiä ei pitkiksi voisikaan kutsua. Missä välissä minun hiukseni kasvoi näin pitkäksi? Itse asiassa pitää ehdottomasti tuplaponnarit laittaa tosi taakse ja alas, niin ehkä vielä toimii. Nyt tuli hiukset silmille näinkin. Ja tuossa on se viime viikolla tullut zumba toppi, joka sattuikin täysin vanhojen zumba housujen väreihin.

Oli tosi hauska zumbata. :) Päätin kuin päätinkin, että rauhoitan vähän yhtä kappaletta ja muuten pidetään ihan sama setti kuin viime viikollakin. Sai mennä ja viuhtoa enempiä miettimättä. Vähän kyllä eilinen lenkki tuntui jaloissa ja aina salsassa pohkeet koitti jumittua, mutta onneksi ei kuitenkaan.

Aina halusi välttämättä kuvaan. :D

Mutta hmm. Sainkohan juuri hyvän syyn suunnistaa kampaajalle pikimmiten… Tarkemmin ajatellen saa ehdottaa näin pyöreänaamaiselle sopivaa hiustyyliä. ;)

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Zumba päivän Peppi Pitkätossu”

 1. tiinanen says:

  Söpöt ponnarit ja ihana kisu! :)

 2. Naina says:

  Mä haluan sun hiukset! :) Vaihdossa antaisin ohuet luirut. Noista irtopäistä muuten tuo keskimmäinen sopisi varmaankin hienosti sulle. Hieno leikkaus ja paksussa tukassa tulisi varmaankin edukseen.

 3. Outi says:

  Tiinanen, Aina kiittää. :)
  Naina, täytyy myöntää, että mulla riittää hiuksia ja joskus on ollut tuollaiset vähän lyhyemmät, niin siitä tulee aika kiva. Joskin työläs kans, kun yrittää vetää hiukset kiharalle.
  Hih, minä en ole ollut koskaan blondi ja minun hiukseni eivät pidä edes vaaleista raidoista, mutta nyt veti puoleensa nuo vaaleammat sävyt. :D

 4. Mari says:

  Voi että tekis mieli tilata uusi zumbatoppi ja -housut! Vanhat topit ovat vielä ihan hyvässä kunnossa, kun kerran viikossa yhtä pitää niin kaksi muuta saa aina huilata… mutta toiset housut haluaisin, vähän vaihtelua :) . Itselle vaan tulee paras zumbafiilis kun vaatteet on asianmukaiset ;) .

  Minunkin mielestäni noista kolmesta hiusmallista se keskimmäinen sopisi sulle parhaiten, noin kuvan perusteella :) .

 5. Outi says:

  Topin tilaaminen on varsinkin ZINinä niin edullista ja kätevää zumbashop.fistä, että ei ole mitään syytä olla tilaamaatta. ;) Minä tilaan vain yksi kerrallaan, niin toimistusmaksua tulee vaan 1,50 vai oliko se 1,70.
  Olisi tuo keskimmäinen aika muutos, mutta ehkä kuitenkin tummempana. :)

 6. Mari says:

  … luulen että olen pakotettu tilaamaan huomenna yhden topin, ihan vaan kun se on niin helppoa ;)

Leave a Reply

See also: