Zumbaa hieman kahvakuulalla höystettynä

Tänään oli viikon vallaton zumba päivä. :) Täytyy sanoa, että ehkä päivän tenttiminen ja sen jälkeen zumbaaminen ei ole aivan 100% paras yhdistelmä, mutta eipä jää hartiajumeja tai pääkopan jumeja tällaisen illan jälkeen.

Zumbatunnin suurimman yllärin aiheutti levy alkamalla ensimmäisen kappaleen kohdalla hyppimään ja pomppimaan niin, että kyllä siinä meni askeleet ja kuviot kunnolla sekaisin. Hetken hämmennyken jälkeen jatkettiin suoraan elvyn kolmannesta kappaleesta ja onneksi loppuun tuli laitettua pari tuttua extraa, niin sillä saatiin tunti heiluttua. Ei saisi ohjaajana pienestä hätkähtää ja kaikkeen pitäisi varautua. Jos levyltä soittaa, niin ehdottamasti pitäisi olla toinenkin levy matkassa, mitä minulla ei tällä kertaa ollut.

Mutta kun viimeisen viikon aikana olen kokeillut yhdistää kahvakuulanostot lenkillä käymiseen, niin tänään sitten testasin zumban jatkamista kahvakuula heiluen. Toimii se näinkin, mutta tempasin kuitenkin vain vaaleanpunaista. Ei aivan kuulan väri osunut zumba vaatteiden kanssa sävy sävyyn. :D

Tuo pantasysteemi toimii muuten ihan yllättävän hyvin zumbatessa. On tietysti kuumempi kuin hiukset kiinni, mutta toisella tapaa vapauttava.

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Zumbaa hieman kahvakuulalla höystettynä”

 1. Pekka says:

  Asiaa myös täällä. Varsinkin nuo painonnostokengät. ;-)

 2. Outi says:

  Kengät joista voi olla vähän ylpeä. :D

 3. Pekka says:

  Kengät kertovat kovasta asenteesta tekemiseesi tuon kahvakuulan kanssa. Punttikengät pistivät silmääni koska olen itse harrastanut painonnostoa lähes kolmekymmentä vuotta. Tällä hetkellä vain lenkkeilen kuntoa ylläpitäen, mutta palaan todennäköisesti vielä painojen pariin joskus. Ylläpidän myös seuramme urheilusivuja tällaisessa osoitteessa:

  http://www.rautatank2.vuodatus.net

 4. Outi says:

  Minäpä kävin tuolla jo kurkkaamassakin.
  Olen yrittänyt löytää jotain painonnostohenkistä seuratoimintaa kotiseudulta viimeisen vuoden ajan, mutta eipä ole löytynyt. Pahus. Porukassa harrastamisessa olisi takuulla puolensa.

 5. Pekka says:

  Tosi on. Hyvässä seurassa toinen toistaan kannustaen, välillä myös kisaten, treeniin tulee potkua ihan eri tavalla. Linkittelin painonnostoliiton sivuilta mm. Lietoon. 92 toistoa kuustoistasella. Ei paha. :-) Ai niin ja hyvää viikonloppua sinulle ja teille.

 6. Outi says:

  Joo, no ei se ihan ilmaiseksi ja harjoittelematta 92 kertaa nouse. :) Tulos, jolla pääsee tuloslistan häntäpäähän, mutta makealta se ensimmäisen kerran 16 kg:n saavutuksena tuntui.

Leave a Reply

See also: