Kahvakuulatekniikan peruskurssi 19.10. Tervajoella ja bloggaajien kahvakuula + zumba Seinäjoella

Koska zumba on tauolla 19.10. niin pidetään pikapäätöksellä klo 19-20 kahvakuulatuokio Tervajoella, tarkemmin sanottuna Kylkkälän kylätalolla. Käydään läpi perustekniikat ja otetaan hiki pintaan sopivilla sarjoilla. :)

Ilmottautumiset mielellään tuohon foorumin puolelle. Pitäisi onnistua ihan rekisteröimättäkin. Ja vaikka ei kukaan ilmottaisikaan siinä haluja tulla mukaan, niin minä olen joka tapauksessa paikalla treenaamassa. Hyvä syy jättää miehet selviytymään pikkupoikien synttärihulabaloosta ja desibeleistä. ;)

Samoin siinä uudessa ilmottautumisosassa on bloggaajien kahvakuula + zumba operaatiolle otsikko. Saa heittää, että koska olisi sopiva viikko heilua Pulssissa Seinäjoella ja olisiko mielummin lauantai vai sunnuntai. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: