Se on vaan niin, se on, kyllä se on

Miten tämän vaan sanoisi. On vaan niin sykähdyttävää, kun oikeasti voi antaa sitä omaa osaamista ja ehkä vähän herätelläkin kahvakuulan kanssa treenaavia niihin turvallisiin tapoihin. :)

Ja oli tosi kiva, kun sai itsekin treenin mukavassa porukassa! Kyllä ehdottomasti kannatti raahata 16 kg:n kuula mukaan. On ihan eri asia heilautella vaan vaaleanpunaista kuin ottaa hyvä ote keltaisesta ja tehdä sillä ne liikkeet. Kun ideana on pysyä perusliikkeissä, niin näin se on tehtävä.

Ja joo, tulihan tuosta synttäripöydästä vähän napsittua, mutta pahempi olisi ollut, jos olisin päivystänyt koko illan karkki/keksi/kakku/sipsi astioiden äärellä!

Hitsi, minun pienempikin on jo 8-vuotias.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Se on vaan niin, se on, kyllä se on”

  1. Brego says:

    Ja kyllähän se vaan niin on, että vaikka sitä kuinka kotona luulee tekevänsä ihan oikein, niin eihän sitä aina teekään. ISO KIITOS, kotimatkan mietiskelin pienessä päässäni asioita ja tekisi vain mieli peilin edessä heilutella kuulaa. Vaikka ei ihan kaikki mennytkään kerrasta kaaliin, niin ainakin opin, kuinka asiat oikeasti menevät ja voin kotona harjoittelemalla pyrkiä tekemään asiat oikein. Eli nyt tiedän mihin tähtään. :) Kiitos!

  2. Outi says:

    Brego kiitokset itsellesi, kun tänne asti ajelit! Ja tosiaan serkulle terveisiä. ;)

Leave a Reply

See also: