Vatsatautia, univajetta, sertifiointia

Joskus asiat kasaantuu ja rytisee ryminällä yhteen. Olisi viikonlopun vatsatauti riittänyt ihan hyvin, mutta eihän se niin mene. Sunnuntain ja maanantain välisenä  yönä tuli nukuttua kolme tuntia valvoen toisen pojan kanssa, eilinen tiukkaa sertifioijan auditointia ja entäs sitten. Viime yönä oli pakko sanoa miehelle, että nyt minun on nukuttava, hoida sinä katastrofit. Niinpä nukuin ja tänään taas sertifiointia ehkä pahempi päivä.

Arvatkaas olenko harrastanut mitään liikuntaa perjantain jälkeen? Tai syönyt järkevästi tai ollut muutenkaan järkevä?

Onneksi huomenna on päivä uusi ja illalla zumba. Onneksi on zumba! Ja tahdon niin päästä taas normaalirytmiin kiinni. Juoksukengä, kahvakuulat ja kaikki odottaa.

Saa nähdä pitääkö tämän rytäkän jäljiltä perua 5. päivän kahvakuulakisat…

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Vatsatautia, univajetta, sertifiointia”

 1. Kirsi says:

  Nyt on aikamoista tuuletusta meneillään monella. Mieli heittelee ja kroppa huutaa. Mutta eiköhän tästä sinnitellä yli voittajana.

  niin varmaan…. =D

  Toivottavasti tulet Hyvinkäälle, kenes kanssa nostan josset?

 2. Linda says:

  No sairauksille ei mitään voi, vaikka ne harmittaakin. Mäkin olin pari viikkoa sitten vatsataudissa ja just sellaisella viikolla kun en todellakaan voinut olla pois töistä. Sitten viime viikko oli töissä ihan rauhallista ja silloin tietty olin terveenä… :)
  Mutta mä aina mietin liikuntatauot silleen, että tekee kropalle välillä tosi hyvää pitää pidempi tauko rasituksesta, kun tavallisesti sitä kuitenkin liikkuu melkoisen aktiivisesti.

 3. Outi says:

  Kirsi onhan siellä onneksi nostajia. :) Mutta saa nyt nähdä, miltä alkaa tuntua…

  Linda, ei ne vastoinkäymiset tosiaan katso kalenteria.

Leave a Reply

See also: